Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RedLeader
|
Zaslal: 12. listopad 2007, 17:58:25 Předmět: |
|
|
rezna: ne, ja to nikomu neberu, jen se mi to proste nelibi. _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 12. listopad 2007, 18:39:57 Předmět: |
|
|
RedLeader napsal: |
Teď se momentálně vzpamatovávám ze včerejšího Líšeňskýho debaklu 6:0 ... tomu se říká čestný klepec
|
priste dostanete aspon desitku ja se ted vzpamatovavam ze zapijeni zalu, ze to desitka nebyla uz vcera  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 12. listopad 2007, 18:41:45 Předmět: |
|
|
RedLeader> Tys to vlastně loni nedal co? Tak proto na to teď nadáváš.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RedLeader
|
Zaslal: 12. listopad 2007, 19:12:44 Předmět: |
|
|
Eosie: jo jo jo, a i kdyz mam na Libora neutralni nazor, tak tento predmet me velmi irituje
Yoyo: ty šmejde, když jsem chytal proti vám, tak jsem tam potil krev jako čokl, po kterým ani Němec nevystřelí, házel jsem skoro salta po bráně, točil se na hlavě, z nemožných pozic vyrážel střely... a přesto k hovnu holt mám tým, který mě "podržel" ale tak co no... jsem jen obyčejný golman s agility 99 ale na některý svoje zákroky jsem byl patřičně hrdý - není nad to vidět zkurvenýho střelce, kterej je v šanci, ze který na 99% padne gól, naštvanýho a překvapenýho, že to nevyšlo ... To jsou situace, pro který já chytám  _________________ Je neustále třeba zkoušet nové věci (Dr.Lector). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|