Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LukeMak
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 2. září 2013, 18:35:59 Předmět: |
|
|
Já mám tenhle menší Wacom Pen&Touch, ale i tak na můj vkus překážel na stole až moc . Na kreslení nebyl špatný, plocha se mi zdála víc než dostatečná, ale nejsem grafik, takže nějaké použitelné zkušenosti asi nepředám. Já chtěl primárně zkusit ovládat 3 monitory přes absolutní pozicování místo myši (dokonce jsem si upravil HID driver pro ten účel), ale to se mi neosvědčilo (dokonce jsem pero i vykuchal a udělal si z něho náprstek ). Špatný nápad není ani ta kapacitní touch vrstva pro gesta, ale problém je klasicky SW (ovladače i obslužná aplikace), je to nespolehlivé a v každé aplikaci se chová jinak... Kdyby někdo chtěl ten tablet, tak věnuju za odvoz, pero už dohromady asi nikdo nedá (a to tvoří většinu ceny), takže leda dokoupit samostatně
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000001UE8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Val
|
Zaslal: 2. září 2013, 20:46:26 Předmět: |
|
|
Mám Bamboo (s touch(tj snímá i dotyky ruky)) na kreslení a úpravu fotek. Co k tomu říct... nejmenší velikost v pohodě stačí - stejně pracuješ tak, ze si zoomuješ a posouváš obrázek.
Vlastnost touch mě štve, nejenom, že je k prdu, ale ještě překáží. Na druhou stranu někteří lidé ji mají rádi a používají jí - nebo to alespoň tvrdí.
Tlačítka na tabletu taky nepoužívám, protože mám stejně levačku na klávesnici.
V podstatě by mi klidně stačila ta nejlevnější verze bez touch...
Jestli do toho chceš mermomocí vrazit 5000 tak radši Intuos5 S než Bamboo M, ale varuju tě - pokud si s tabletem nedělal tak to nějakou dobu trvá než se s tím naučíš a zvykneš si. Dost lidí si nezvykne nikdy a jen se jim na tablet práší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TsN
|
Zaslal: 11. září 2013, 22:20:48 Předmět: Re: Výběr grafického tabletu |
|
|
Kúp si Bamboo.. "Nějaké to kreslení" mi nestačí na intuos  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zpirit

|
Zaslal: 11. září 2013, 23:23:26 Předmět: |
|
|
Taky mi na Bamboo vadí touch ale u Intuosu je to prej dobrý tak nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vesnican
|
Zaslal: 12. září 2013, 09:30:00 Předmět: |
|
|
Tak u Bamboo jde Touch jednoduse v nastaveni vypnout... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zpirit

|
Zaslal: 12. září 2013, 14:40:11 Předmět: |
|
|
Je to tak ale je škoda dávat za to 700kč.
Teď zrovna koukám na stránky Wacom a vypadá to že nahrazujou řadu Bamboo řadou Intuos(ceny a verze zůstávají stejné) nově tak budou řady Intuos a Intuos Pro.
A super je že nové Intuos mají kabel nahoře a né z boku! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TsN
|
Zaslal: 12. září 2013, 15:05:29 Předmět: |
|
|
Zpirit napsal: |
Teď zrovna koukám na stránky Wacom a vypadá to že nahrazujou řadu Bamboo řadou Intuos(ceny a verze zůstávají stejné) nově tak budou řady Intuos a Intuos Pro.
Kábel z boku je lepší. Ak mám tablet pred notebookom a kábel zhora tak mi zbytočne zavadzia. Ja používam genius M610x na kreslenie a kábel mi zavadzia. _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zpirit

|
Zaslal: 12. září 2013, 15:40:05 Předmět: |
|
|
TsN napsal: |
Kábel z boku je lepší. Ak mám tablet pred notebookom a kábel zhora tak mi zbytočne zavadzia. Ja používam genius M610x na kreslenie a kábel mi zavadzia. |
A teď si vem že jsi levák a pracuješ na desktopu který je nalevo takže kabel vedeš zprava doleva jinak si budeš rukou mačkat tlačítka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TsN
|
Zaslal: 12. září 2013, 22:02:26 Předmět: |
|
|
TsN napsal: |
Kábel z boku je lepší. Ak mám tablet pred notebookom a kábel zhora tak mi zbytočne zavadzia. Ja používam genius M610x na kreslenie a kábel mi zavadzia. |
A teď si vem že jsi levák a pracuješ na desktopu který je nalevo takže kabel vedeš zprava doleva jinak si budeš rukou mačkat tlačítka. |
Tablety od Wacomu /intuosy, neviem či aj bamboo/ sú navrhnuté tak aby si ich mohol otočiť v prípade že strana nevyhovuje
Pri iných tabletoch to neriešim. Firmy vyrábajú produkty a snažia sa vyhovieť väčšine cieľových skupín. Sú tablety s káblom z boku,aj z vrchu.
+ Wacom je jediná značka ktorá má kábel externý,a je možnosť si zadovážiť wireless kit kde kábel nepotrebuješ _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 13. září 2013, 09:16:34 Předmět: |
|
|
TsN: No vida Genius, doma se mi taky válí ještě úplně základní G-Pen 450... (tomu jsem pero nerozvrtal, takže plně funkční ) kua já mám doma skladiště |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TsN
|
Zaslal: 13. září 2013, 16:43:47 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
TsN: No vida Genius, doma se mi taky válí ještě úplně základní G-Pen 450... (tomu jsem pero nerozvrtal, takže plně funkční ) kua já mám doma skladiště |
Jo no, Genius.. je dobrý ale nie je to ono.. chcem s zadovážiť intuos.. _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|