.[ ČeskéHry.cz ].
koupě zahraniční knihy

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
am!go

PříspěvekZaslal: 12. listopad 2007, 19:47:56    Předmět: koupě zahraniční knihy Odpovědět s citátem

Čau, měl bych dotaz jaký je nejlepší způsob pro objednání zahraniční odborné knihy. Přesjc by si rád koupil Introduction to 3D Game Programming with Direct X 9.0c: A Shader Approach

Zajímalo by mě, jestli se vylatí objednat si takhle knihu přímo přes amazon nebo se víc vyplatí zvolit nějakýho českýho dovozce. Předem dík za radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 12. listopad 2007, 20:08:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdysi když jsem takhle něco kupoval, tak se mi vyplatilo koupit to u Starmana, kterej sice neměl nejlepší cenu, ale nabízel, že srovná jakoukoliv lepší nabídku. Srovnal mi i cenu jakéhosi e-dovozce, kterej měl dobrou cenu, ale účtoval si pak po Čechách nepříjemné poštovné. U Starmana jsem si to vyzvednul osobně.

Ideální kombinace, ale nevím, jestli ještě funguje Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mrazik

PříspěvekZaslal: 12. listopad 2007, 21:54:39    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju nakoupit přímo přes Amazon. Ty knihy tam jsou výrazně levnější a i s poštovným, které je paušálně 5$ + 5$ za položku, se to vyplatí.

Akorát je teda potřeba mít kartu s možností internetové platby...

Je tam jedno nebezpečí, a to číhá na celnici, kde se k těm knihám nechovají zrovna šetrně. Já měl dvakrát štěstí a ani jednou mi tu zásilku neotevřeli, ale kamarádovi přišly knihy úplně zničené.Avšak pokud se tohle stane, tak Amazon je za doručení zásilky v pořádku odpovědný. Takže pokud mu vyfotí člověk zničené knihy, pošle fotky, obratem expedují novou zásilku a poštovné zaplatí sami. Ty jim pošleš zničené knihy leteckou poštou a oni ti pak vrátí na účet peníze za poštovné směrem k nim. Takže ani v tomto směru se není čeho bát.

Jediný problém je, že si člověk na ty knihy zkrátka musí počkat, zvlášť teď před vánoci ta expedice nebude nejrychlejší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Artman

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2007, 14:08:33    Předmět: Odpovědět s citátem

Buď ten amazon, anebo je zde ještě možnost v podobě knihkupectví Malé centrum... Akorát jak říkal Mrazík, když si to objednáš přímo u Amazonu, výjde to pravděpodobně levněji...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
am!go

PříspěvekZaslal: 14. listopad 2007, 14:40:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za rady. Zatim jsem teda zjistil, ze koupit to pres amazon vyjde celkem o dost levnejc, nez u Starmana.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: