Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
am!go

|
Zaslal: 12. listopad 2007, 19:47:56 Předmět: koupě zahraniční knihy |
|
|
Čau, měl bych dotaz jaký je nejlepší způsob pro objednání zahraniční odborné knihy. Přesjc by si rád koupil Introduction to 3D Game Programming with Direct X 9.0c: A Shader Approach
Zajímalo by mě, jestli se vylatí objednat si takhle knihu přímo přes amazon nebo se víc vyplatí zvolit nějakýho českýho dovozce. Předem dík za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 12. listopad 2007, 20:08:39 Předmět: |
|
|
Kdysi když jsem takhle něco kupoval, tak se mi vyplatilo koupit to u Starmana, kterej sice neměl nejlepší cenu, ale nabízel, že srovná jakoukoliv lepší nabídku. Srovnal mi i cenu jakéhosi e-dovozce, kterej měl dobrou cenu, ale účtoval si pak po Čechách nepříjemné poštovné. U Starmana jsem si to vyzvednul osobně.
Ideální kombinace, ale nevím, jestli ještě funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mrazik
|
Zaslal: 12. listopad 2007, 21:54:39 Předmět: |
|
|
Doporučuju nakoupit přímo přes Amazon. Ty knihy tam jsou výrazně levnější a i s poštovným, které je paušálně 5$ + 5$ za položku, se to vyplatí.
Akorát je teda potřeba mít kartu s možností internetové platby...
Je tam jedno nebezpečí, a to číhá na celnici, kde se k těm knihám nechovají zrovna šetrně. Já měl dvakrát štěstí a ani jednou mi tu zásilku neotevřeli, ale kamarádovi přišly knihy úplně zničené.Avšak pokud se tohle stane, tak Amazon je za doručení zásilky v pořádku odpovědný. Takže pokud mu vyfotí člověk zničené knihy, pošle fotky, obratem expedují novou zásilku a poštovné zaplatí sami. Ty jim pošleš zničené knihy leteckou poštou a oni ti pak vrátí na účet peníze za poštovné směrem k nim. Takže ani v tomto směru se není čeho bát.
Jediný problém je, že si člověk na ty knihy zkrátka musí počkat, zvlášť teď před vánoci ta expedice nebude nejrychlejší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Artman
|
Zaslal: 14. listopad 2007, 14:08:33 Předmět: |
|
|
Buď ten amazon, anebo je zde ještě možnost v podobě knihkupectví Malé centrum... Akorát jak říkal Mrazík, když si to objednáš přímo u Amazonu, výjde to pravděpodobně levněji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
am!go

|
Zaslal: 14. listopad 2007, 14:40:13 Předmět: |
|
|
Diky za rady. Zatim jsem teda zjistil, ze koupit to pres amazon vyjde celkem o dost levnejc, nez u Starmana. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|