Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TsN
|
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 14. září 2013, 17:18:32 Předmět: |
|
|
Mně tenhle styl prostě nic neříká. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 14. září 2013, 17:48:30 Předmět: |
|
|
TeaTime napsal: |
A čo ti niečo hovorí? Ja mám rád hry. Mám rád fantasy.
Ak nemáš rád hry a nemáš rád fantasy tak čo?
Tak či tak, dik že si si video pozrel, no zdrž sa týchto zbytočných pripomienok Pokiaľ nie si cieľová skupina nie je čo riešiť. _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 14. září 2013, 18:32:41 Předmět: |
|
|
TsN napsal: |
Tak či tak, dik že si si video pozrel, no zdrž sa týchto zbytočných pripomienok Pokiaľ nie si cieľová skupina nie je čo riešiť. |
Tak hry mám rád hodně, fantasy částečně. Ve výtvarném umění ještě stále prozkoumávám svůj vkus. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 14. září 2013, 19:07:56 Předmět: |
|
|
TsN napsal: |
Tak či tak, dik že si si video pozrel, no zdrž sa týchto zbytočných pripomienok Pokiaľ nie si cieľová skupina nie je čo riešiť. |
Tak hry mám rád hodně, fantasy částečně. Ve výtvarném umění ještě stále prozkoumávám svůj vkus. |
Ja to chápem. Preto som rád že si sa aspoň nejako vyjadril.
No ja som obrovský fanúšik tohto žánru. Chcel by som kresliť hracie karty atď. A v tomto štýle som sa našiel. So štetcom mi to nešlo. Tak jediná varianta ako sa za rýchlu dobu naučiť malovať bola toto. _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 14. září 2013, 20:39:14 Předmět: |
|
|
Krasa, klobuk dole chlape, pozrel som to cele a teda to nema chybu fakt super. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 14. září 2013, 20:41:30 Předmět: |
|
|
Nejsem nějaký odborník, ale líbí se mi to, umíš . Z fantasy umělců znám jménem asi jen Borise Valleja, ale ten kreslí trochu kýčovitější fantasy soft-erotiku (čímž neříkám, že je na tom něco špatného, VODA by se mohl inspirovat pro Zoju ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 14. září 2013, 20:52:03 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Nejsem nějaký odborník, ale líbí se mi to, umíš . Z fantasy umělců znám jménem asi jen Borise Valleja, ale ten kreslí trochu kýčovitější fantasy soft-erotiku (čímž neříkám, že je na tom něco špatného, VODA by se mohl inspirovat pro Zoju ) |
Ďakujem, takže drina sa vyplatila
Valleja som si pozrel,, je to blázon.. Moc dobré. Jeho nepoznám.
Avšak tuším on je tradičný umelec
Ja robím výhradne digitálne _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zpirit
|
Zaslal: 14. září 2013, 21:42:56 Předmět: |
|
|
Mě se to moc líbí a jsem rád že se tu začínají ukazovat i grafici protože je to tu samej programátor a nerozumim jim ani slovo:)
Osobně mi Vallejo nebo Royo moc neříkají ale asi to bude tím že mam radši concept artisty který sice nemají dokonalý věci ale hlavně je v nich nápad třeba Feng Zhu nebo Kekai Kotaki to jsou machři který pravděpodobně neznáte ale jejich díla jste určitě někde videli. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 14. září 2013, 22:25:50 Předmět: |
|
|
Zpirit napsal: |
Mě se to moc líbí a jsem rád že se tu začínají ukazovat i grafici protože je to tu samej programátor a nerozumim jim ani slovo:)
Osobně mi Vallejo nebo Royo moc neříkají ale asi to bude tím že mam radši concept artisty který sice nemají dokonalý věci ale hlavně je v nich nápad třeba Feng Zhu nebo Kekai Kotaki to jsou machři který pravděpodobně neznáte ale jejich díla jste určitě někde videli. |
Poznám oboch.. Sú to legendy. Feng Zhu je celebrita ,niečo ako Bobby Chiu.
A Kekai Kotaki no blázon.
Concept artisti mňa zaujímajú osobne viac. ALe ono to spadá pod jeden žáner, ilustrátor robieva väčšinu práce.
Na slovensku máme Rada Javora a Michala Ivana.. Napr . Ivan robil nové splash arty do League of Legends, či hracie karty do WoW TCG. Chcel by som sa mu vyrovnať.
Btw: Sám seba za grafika nepovažujem Väčšinu vecí robím ručne. Klasicky Photoshop/grafika/ a podobné veci ovládam tak stredne aj keď sme to mali povinne do školy _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
JC
|
Zaslal: 21. září 2013, 12:27:53 Předmět: |
|
|
Na hrací karty to sedí perfektně. Na plochu se to sice nehodí, ale to asi ani nebylo zamýšleno.
Naučit se kreslit je skvělé. Navštevuji http://www.cgsociety.org/ kde je třeba i zmiňovaný Rado Javor a je prostě radost se na tu tvorbu dívat. Navíc, když tito lidé začínají tak tu je potenciál i pro free nebo nezávislé hry. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 21. září 2013, 14:06:12 Předmět: |
|
|
JC napsal: |
Na hrací karty to sedí perfektně. Na plochu se to sice nehodí, ale to asi ani nebylo zamýšleno.
Naučit se kreslit je skvělé. Navštevuji http://www.cgsociety.org/ kde je třeba i zmiňovaný Rado Javor a je prostě radost se na tu tvorbu dívat. Navíc, když tito lidé začínají tak tu je potenciál i pro free nebo nezávislé hry. |
Na CGSociety somt tiež .. Ale nahrávanie a celkový chod stránky mi ide hrozne pomaly. A zle sa mi tam orientuje.
Tak som zvolil CGHub _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
yuri86
|
|
Návrat nahoru |
|
|
TsN
|
Zaslal: 29. září 2013, 13:22:52 Předmět: |
|
|
yuri86 napsal: |
Moc pěkná práce.
K práci herního grafika máš slušně nakročeno |
Diky moc.
Zároveň by som chcel ukázať novšiu prácu
Je to podľa Pána prsteňov, teda námet.
Dúfam že sa páči. Práca nie je ultra detailná skúšam zmeniť techniku _________________ Medzi genialitou a šialenstvom je len malý rozdiel.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 29. září 2013, 16:57:50 Předmět: |
|
|
Jo, hned jsem Balroga (nebo Diabla? ) poznal, gj |
|
Návrat nahoru |