johnylewis
|
Zaslal: 19. prosinec 2013, 16:04:41 Předmět: Malý tým pro nováčky |
|
|
Zdravím Vás všechny!
Asi po roční pauze jsem zpět a jsem, stejně jako dřív, připraven vytvořit nějakou hru. Oproti dřívějšku už ale nemám plánu vytvořit hru, která změní celý herní průmysl, protože týmy s takovými ambicemi příliš dlouho nevydrží.
Cílem tohoto týmu není tak úplně vydávat hry, jako spíš učit se, zlepšovat se, sbírat zkušenosti a vytvářet si své portfolio. Chci, aby tento tým byl pro všechny odrazovým můstkem a zároveň týmem, který hry, na kterých se začne pracovat, vážně dokončí.
S tímto souvisí i velikost týmu - myslím si, že maximálně 4 členové je ideální počet. Tím se vše zrychlí, rychleji si "sedneme", naladíme se na stejnou vlnu a celkově to pro atmosféru týmu bude podle mě lepší.
Na začátek tedy hledáme programátora (nejlépe C#, ale jinak je to víceméně jedno) a 2D grafika. Kromě toho, že požadujeme alespoň ty základní schopnosti, které jim umožní danou pozici vykonávat, chceme ještě, aby měli chuť učit se a hlavně, aby se uměli chovat jako normální lidé Pokud nejste programátor nebo grafik, ale máte chuť na něčem pracovat, ozvěte se mi, třeba se nějak domluvíme.
Co se týče mě, nejsem žádný expert, spíše dlouholetý začátečník. Z toho důvodu začnu v týmu jako game designér a v případě potřeby jako šéf týmu (ale uvnitř týmu to nějak řešit nebudu, to spíše jen na koho se lidé, co nejsou v našem týmu, mají obrátit:)). Postupně bych si rád vyzkoušel pozici programátora a později i grafika. Velmi rád se něčemu přiučím
Na samotné hře se domluvíme, ale určitě bude mít 2D grafiku a bude (velmi) jednoduchá, žádné složitosti.
Pokud tedy máte zájem nebo Vás jen něco zajímá, napište mi: buď tady SZ, mail na adresu j.lewis()post()cz nebo na Skype (johnyhiawa).
P.S. Náš tým nemá web, logo, ani název. A zatím to nemám v plánu řešit, raději se budu soustředit na samotnou tvorbu
EDIT: Právě se k nám přidal programátor Loric, takže zbývá už jen grafik
-------------------------------------------------------------------------------
Nábor je již ukončen. Třetím do party je sheppard, který bude obstarávat grafiku. Bohužel, kapacita je plná a nechci ji navyšovat. Je ale vidět, že zájem je, už se mi ozvali i další 2 grafici. Pokud máte zájem dělat na nějaké hře, tak na VCH vložte svou nabídku a taky ať se jedná o malý tým pracující na malé hře Určitě to výjde, je to lepší, než se hlásit do týmu o 30ti lidech pracujícím na "novém GTA".
Všem Vám každopádně přeji hodně štěstí 
Naposledy upravil johnylewis dne 23. prosinec 2013, 10:00:25, celkově upraveno 2 krát |
|
pcmaster

|
Zaslal: 19. prosinec 2013, 17:14:00 Předmět: |
|
|
Gratulujem k prvemu inzeratu tohto typu, ktory ma hlavu a patu! (bez srandy, za veeelmi dlhy cas)
Drzim palce, aby si sa s niekym dal dokopy Co mozes urobit hned, je vziat svoj jednoduchy koncept a presunut sa rovno do pozicie programatora a programmer-artistu a zacat na nom trochu makat, toto forum ti posluzi  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|