Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jefo
|
Zaslal: 12. leden 2014, 19:27:19 Předmět: Aplikacia pre Android v MonoGame |
|
|
Ahoj,
trochu sa rozpíšem. Toto nieje môj prvý príspevok a ako som už písal v minulosti tak pracujem na 2D platfprmer hre. Zháňal som ľuďí do týmu a aj som nejakých našiel no nebolo to ono stále niekto nemal čas, tak som sa do toho pustil sám a teraz si grafiku, level design a programovania robím nakoniec sám a konečne sa to trošku pohlo dopredu.
Teraz k veci, chcel by som hru portovať aj na Android cez MonoGame. Nainstaloval som si aj Xamarin aj šablony do Visual Studio a nechal som si vygenerovať základný projekt. Vyskytol sa mi problém že keď skompilujem aj holú plikaciu ktorá by mala vykresliť iba modrú obrazovku tak mi to vyhodí že nastala nejaká excaption a tým to hasne. Nemá tu prosim vás niekto skúsenosti s portovaním hier cez MonoGame na Android ? Niekomu to funguje normálne ? Mam MonoGame 3.0.1 . |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 12. leden 2014, 19:57:15 Předmět: |
|
|
Měl bys napsat přesné znění té chyby a důkladný návod na její reprodukci. Řekl bych, že při portaci na Android přes MonoGame může dojít k více než k jedné chybě, takže by se hodila nějaká identifikace. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 12. leden 2014, 22:12:28 Předmět: |
|
|
Veľa mi toho nevypísalo, ale pre tých čo to chcú vydiet tak je to toto:
[img]http://imgupload.sk/viewer.php?file=77lnwzot9fp4catebjjx.jpg[/img]
-
Nič viac to nevypísalo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 12. leden 2014, 22:35:35 Předmět: |
|
|
Neviem či sa mi to kompiluje na správnu architektúru. Dá sa to niekde vo Visual Studio nastaviť ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 13. leden 2014, 05:09:32 Předmět: |
|
|
Ok. Vela som vám zatial o svojom probleme nenapísal, ale už som to rozchodil.Tak som nakoniec rozbehal release aplikaciu v telefóne. Čítal som aj zahraničné stránky a chyba je v emulátore. Je to asi niečo s aksceleraciou a OpenGL alebo take niečo. Nemáte nikto problémy s emuláciou android projektov s monogame ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 13. leden 2014, 18:02:41 Předmět: |
|
|
Podarilo sa mi k niečomu doprecovať. Vyhodilo mi to tento dialog.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 13. leden 2014, 18:52:07 Předmět: |
|
|
Jé, nevrlá kočička _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 13. leden 2014, 19:20:44 Předmět: |
|
|
Já už si fakt začínal myslet, že ji vidím jako jediný _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 13. leden 2014, 20:01:39 Předmět: |
|
|
Nj ty slovenský hostingy . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 15. leden 2014, 22:24:10 Předmět: |
|
|
Skúšal som aj zmeniť archytetúru v Project properties a vypol som x86,zapol som armeabi no nepomohlo to... . Stále neviem čo tomu chýba tak keď niekto vieťe tak prosím napíšte. |
|
Návrat nahoru |
|
|
TeaTime
|
Zaslal: 16. leden 2014, 02:22:56 Předmět: |
|
|
Jefo napsal: |
Skúšal som aj zmeniť archytetúru v Project properties a vypol som x86,zapol som armeabi no nepomohlo to... . Stále neviem čo tomu chýba tak keď niekto vieťe tak prosím napíšte. |
Ježiš, já o tom vím prd, tak ti neporadím. Nikdo tady o tom asi moc neví, to by už nejspíš někdo odpověděl. Ale teda ten tvůj popis problému je hroznej.
Jestli chceš aby ti někdo poradil, tak musíš důkladně popsat co přesně děláš. Jaký jsi zapnul program (celým názvem s verzí a OS), kam všude si kliknul a co jsi kam napsal. Také musíš důkladně vylíčit, jak jsi poznal, že je někde chyba ("nejde to" je nicneříkající vysvětlení). Možná že tobě chybové hlášky nic neříkají, ale proto se tu ptáš, ne? Tak přesně napiš co ti to vypsalo.
Taky se pokus používat správně hypertextové odkazy. Tohle je fakt bída. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jefo
|
Zaslal: 17. leden 2014, 21:55:39 Předmět: |
|
|
Vec sa má takto, projekt sa skompiluje správne a žiadne chyby nevypíše. Prečo by aj vypisovalo keď je všetko správne lebo v telefóne všetko funguje. Potom sa projekt na pozadí zabalí a presunie do emulátoru. No tu nastane chyba a vypíše chybovú hlášku. Visual studio nič ine nevypisuje, teda aspoň som si to nevšimol. Neviem teda čo sem mám napísať, lebo tento problem s emulaciou nemožem mať sám. Skúste si nainštelovať MonoGame a buildnúť základný projekt že či vám to ide normálne a napíšte že aj aký maťe windows a verziu MonoGame. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 18. leden 2014, 14:14:58 Předmět: |
|
|
Co ti vypisuje ten emulátor za chybu? Ty obrázky, co jsi sem hodil, nevidíme. ImgUpload.sk očividně nemá rád hotlinky. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|