Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NGPixels
|
Zaslal: 13. únor 2014, 19:22:58 Předmět: |
|
|
Všechny Unity dema a ukázkové projekty byly minimálně od roku 2009, až na několik málo souborů, vždy i pro komerční použití. Unity to má celou dobu v FAQ a bylo to i v licenčních ujednáních u jednotlivých projektů. Řešilo se to i mnohokrát na Unity foru a Unity answers. Nevydali jsme původní demo Angry Bots. Je tam jiné ovládání, kamera atd. a hlavně jiné levely. Dost lidí zde určitě může potvrdit, jaké problémy mohou být s názvem hry až už kvůli konkurenci nebo u Applu, kde z je z toho nakonec několika týdenní emailování. Na iOS se stačí podívat do Version History, hry zde máme měsíce nebo i roky. Naše první hra Furious Racing vyšla 31.8. 2011. Tady je o ní dokonce i topic http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=2880&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Z další hry máme trailer na YouTube http://youtu.be/BoQ9HnGXq3A od 20. 06. 2012.
Teprve nedávno jsme se rozhodli hry z iOS přeportovat na Android. Proto se na Google Play objevily v tak krátkém časovém úseku.
Dead Town byl pro nás obrovský projekt. Dělali na něm dva lidi full time skoro rok a jeden člověk externě. Měli jsme naprosto jiná očekávání. Ať si říká kdo chce co chce, ale prodávat pak u tak rozsáhlé hry za den jen několik kusů, je vážně málo. Ke všemu to ještě stále klesá.
Není to žádná stá kopie kopie Angry Birds a podobně. Není ani prošpikována ingame platbami. Každý se může přesvědčit sám. Na iOS máme demo v podobě části prvního levelu https://itunes.apple.com/us/app/dead-town-zombies-battle-free/id780365261?ls=1&mt=8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 13. únor 2014, 20:34:23 Předmět: |
|
|
Hmm. Jakožto člověk neseznámený autorskými právy u Unity apod. se k diskusi výše nebudu vyjadřovat, nicméně po shlédnutí videa musím říct, že tohle bych si prostě nekoupil.
Chápu, že grafika na mobilních zařízeních asi bude vypadat spíš jako první Deus Ex než jako Battlefield 4, takže na to z toho pohledu nenahlížím; nicméně video je prostě extrémně nudné. AI v něm opravdu odpovídá podtitulu: zombie prostě pomalu jdou k hráči. A to ne v tisícových davech, u kterých je člověku jasné, že teď ho zachrání jenom realistův jazyk, ale v circa 10. Zombií se člověk nebojí, vypadají spíše groteskně. Žádná atmosféra "a teď na mě někdo vlítne zezadu a budu si muset vyměnit trenky", ale spíš "tohle vypadá jako sandbox". Žádný náznak oné story, okolo které je hra postavená. To vše za doprovodu titulků o tom, že ve hře můžete "nacházet skryté předměty".
Upřímně řečeno, co jste čekali? I kdyby byla vaše hra tou nejlepší hrou století, po shlédnutí tohoto videa bych radši šel hrát pasiáns. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 14. únor 2014, 09:24:58 Předmět: |
|
|
Tak jsem si stáhnul do iPadu tu free verzi a je to prostě nuda.
Vydržel jsem to do zabití prvního zombíka.
Atmosféra tam je bohužel stejná jako v tom videu - nic moc.
Jenom by mě zajímalo - vy si takovýhle hry (po shlédnutí takového traileru a zápisu na appstore) za 60kč kupujete?
To nemyslim jako nějakou prudu, fakt mě to zajímá.
Ad autorský právo - pokud tím skutečně licence neporušují tak je to věc morálky / originality. Klonů všeho je všude tolik, že už mi to je celkem šumák. I k tomu ale směřoval můj první post - že je potřeba se něčim odlišit, přijít s něčim alespoň trochu orginálním. A nové levely do staré hry nebo předělané ovládání je prostě asi málo. Mě naopak přijde, že 100-500 stažení co se píše na google play je vlastně docela dost.. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 14. únor 2014, 18:14:59 Předmět: |
|
|
abuki napsal: |
Jenom by mě zajímalo - vy si takovýhle hry (po shlédnutí takového traileru a zápisu na appstore) za 60kč kupujete?
To nemyslim jako nějakou prudu, fakt mě to zajímá. |
Ahoj,
diky za reakci.
Popravde, ja si hry na iOS vybiram tak, ze hledam neco s tematikou, napr. zombie. Tak kouknu na screeny, pokud je i video, kouknu na video. Kdyz tyhle 2 veci sedi s tim co se pise v komentarich, tim mam na mysli ze to neni nejaky podvod s nakreslenymi screeny, nebo videem, kde vubec neni videt gameplay, jen nejake nastrihane cutsceny, nemam problem takovou hru koupit.
U zombie strilecky cekam, ze budu strilet zombie, pokud je opravdu strilim, jsem spokojen . Popis nectu, u hry do 5USD necekam ze me ochromi nejakym ultra pribehem. Spis to beru jako nejake odreagovani.
Takze ANO, koupil a kupuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|