Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FakeApple
|
Zaslal: 13. květen 2014, 21:19:23 Předmět: Galaxon - Tým |
|
|
Čau.. Půjdu rovnou k věci než to mega rozšiřovat ...
Jde o hru GALAXON
usilovně na ní náš tým pracuje ale jde to pomaleji než jsme očekávali.
(+ neschopnost některých lidí)
Potřebovali by jsme někoho kdo umí : 3D Grafiku, 2D Grafiku, concept art/ Programátory v C# JavaScript nebo Boo/ Někdo kdo by se staral o FB stránku/ Web
Pokud by jsi měl zájem tak mi napiš buď na Skype nebo FaceBook
FB : David.Manca
Nebo :
FB : AlienX151 - Jaroslav Patočka
O Galaxonu : Galaxon je vesmírný MMO simulátor, kde můžete dělat cokoliv a kdykoliv v nekonečném vesmíru plných solárních systému, planet, stanic a velmi hodně hráčů.
Hra je vytvářena ve vývojářském studiu Chamegon.
Pár věcí ze hry naleznete na : http://www.indiedb.com/games/galaxon
Tak to by bylo asi vše. Díky za přečtení a zatím .. ČUS! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 13. květen 2014, 22:08:43 Předmět: |
|
|
Koukám hledáte všechny typy pozic, jak jinak. Vzhledem k tomu, že ještě nemáte podle odkazované stránky prakticky nic, je to příležitost projekt přehodnotit. Málo kvalitních programátorů ochotných roky makat zadarmo? (MMO přeci jen zabere víc než pár měsíců.) Poohlédněte se po nějakých hotových enginech a na nich to postavte. Málo grafiky? No chtěl jsem vygooglit nějaký free assety, ale za těch pár minut jsem nic zajímavého nenašel. Ale můžete se poohlédnout po té tuně nikdy nedokončených vesmírných indie her a poptat se autorů, jestli by vám hotové modely a grafiku nedali za uvedení v credits, že aspoň tak část jejich práce nebude vniveč (počítam-li, že vy tu svou hru dokončíte). Ještě bych chtěl vědět, jak docílíte toho, že tam budete mít hodně hráčů (bude to free2play? bude potřeba registrace? etc.). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vilem Otte
Založen: 18. 09. 2007 Příspěvky: 462 Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora
|
Zaslal: 14. květen 2014, 02:17:19 Předmět: |
|
|
Vážně nám tady chybí článek "For beginners" který jim řekne, že nemáme zájem o další inzerenty, kteří chcou postavit MMO a hledají veškeré pozice, s rozpočtem EUR 0 a bez jakéhokoliv technického zázemí či serverů pro vývoj...
A ano, lze udělat MMO které je úspěšné (a rozsáhlé - viz Realm of the Mad god například), ale nelze dělat jakýkoliv projekt pokud já nemám zkušenosti na to, ať jej udělám, nebo pokud nemám peníze na to abych zaplatil někoho kdo je má.
Uvažujte z hlediska vývojářů - nezaplatíte mi, musím to dělat po práci ve volném čase - nemáte žádné zkušenosti (já jako vývojář oproti tomu ano) - tak jaký mám důvod s váma pracovat? _________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mar
|
Zaslal: 14. květen 2014, 10:21:54 Předmět: Re: Galaxon - Tým |
|
|
Další kid MMO, mně už to nepřijde ani vtipné |
|
Návrat nahoru |
|
|
JC
|
Zaslal: 14. květen 2014, 10:30:18 Předmět: Re: Galaxon - Tým |
|
|
FakeApple napsal: |
(+ neschopnost některých lidí)
|
Není nad to si postěžovat.. a šéfovi zřejmě schází určitá dávka sebekritiky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Peto
|
Zaslal: 14. květen 2014, 20:00:19 Předmět: |
|
|
Ale no ...ved idu na to!.. engine uz maju hotovy... a este lepsi ako ten moj Vysledok bude stat isto za to... tesim sa _________________ Code or die!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
yuri86
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 15. květen 2014, 08:12:31 Předmět: |
|
|
yuri86: Mladých vývojářů jo, MMO her nikoliv _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
saarix
|
Zaslal: 15. květen 2014, 09:35:13 Předmět: MMO krize |
|
|
O MMO sní každý 2, ale není už tak snadný to realizovat... Pokud není základna týmu, kteří by tomu ten čas objetovali, tak už asi není o čem se bavit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
AlienX
|
Zaslal: 16. květen 2014, 22:26:22 Předmět: |
|
|
za 1. nikdo tady o Blenderu nic neřikal a za 2. Blender funguje i jako normal engine takže nevim proč by to jako nešlo, řiká jenom ten kdo na to nemá skill... (tim neřikám že to umim ale prostě to de ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 16. květen 2014, 22:36:17 Předmět: |
|
|
AlienX napsal: |
za 1. nikdo tady o Blenderu nic neřikal a za 2. Blender funguje i jako normal engine takže nevim proč by to jako nešlo, řiká jenom ten kdo na to nemá skill... (tim neřikám že to umim ale prostě to de ) |
Až pochopíš kontext, tak to zkus ještě jednou
Každopádně mě docela fascinuje, proč je vždy první hra začínajících vývojářů právě MMORPG. To by určitě vydalo na zajímavou sociologickou studii. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
JC
|
Zaslal: 17. květen 2014, 10:32:21 Předmět: |
|
|
MirekDusin napsal: |
Každopádně mě docela fascinuje, proč je vždy první hra začínajících vývojářů právě MMORPG. To by určitě vydalo na zajímavou sociologickou studii. |
To není zcela přesné, první projekt bylo zřejmě "MMORPGFPS" Ale co, třeba to klapne.
kód: |
Explora is free to play MMORPGFPS Game. Imagine World of Warcraft like a FPS game from future, this is Explora ! Here you can explore the whole solar system, find new friends, weapons, equipment and many other things. Unlike other games, here you dont have any quests or missions, you just do what you like. What means MMORPFPS ? Massively Multiplayer Online Role Playing First Person Shooter. This game is really massive. Every world have about 500 km of free "playground". Now lets talk about combat. Other games have types like PvP or PvE, we have mixed that and we created PvEvP, you can start killing computer controlled enemy and then you were killed by player. Explora is really beautiful game so dont forget to check this website every day ! |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 17. květen 2014, 12:20:18 Předmět: |
|
|
Hééé? Ta Explora vypadá vážně dobře, škoda že skončili u obrázku první zbraně:
_________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlienX
|
Zaslal: 17. květen 2014, 16:58:28 Předmět: |
|
|
Ladis napsal: |
Hééé? Ta Explora vypadá vážně dobře, škoda že skončili u obrázku první zbraně: |
Neskončili. Galaxon je ta samá hra, jen přejmenovaná. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|