.[ ČeskéHry.cz ].
Hledáme zvukaře (nikoliv na hudbu, nýbrž na zvuky)!

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ThaKubes



Založen: 02. 10. 2013
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: 5. leden 2015, 20:55:58    Předmět: Hledáme zvukaře (nikoliv na hudbu, nýbrž na zvuky)! Odpovědět s citátem

Zdravím!

Jak již název tohoto topicu napovídá, hledáme zvukaře. Spolehlivého člověka, který pracuje do určité míry samostatně. Jednoduše spustí naši hru, prochází se lokací a řekne si: a hele, tady kape voda a chybí zvuk, chyba, to musím napravit. Kdybychom takového člověka našli, páni, to by bylo super.

Něco málo o nás...
Pokud nechcete číst tenhle román, tak to přeskočte, ale byl bych rád, kdybyste si to přečetli, když se s tím tak dlouho píšu (Very HappyD).
Než budu rozepisovat více do podrobna informace o tom, co by měl náš budoucí (doufejme, že se najde) zvukař umět, trošku Vám sebe i svého kolegu představím. Jsme dva mladí studenti (15 a 15 let, já studuji na gymnáziu a kolega na prémiové umělecké škole s IT oborem), kteří tvoří hry pro radost. Já dělám grafiku a programuji, kolega skládá hudbu a stará se o komunitu a web, příležitostně také programuje. Troufám si říci, že jsme i v tuto chvíli soběstačný a... jak to jen říct... přátelsky "utvrzený" tým, a hry se nám spolu dělají dobře. Jsme neziskoví a vše, co si vyděláme například přes startovač nebo přes podporu našich fanoušků vkládáme do našich projektů. Těch moc na kontě nemáme, většina se totiž nedodělala. Rozpracovaná hra The Mole skončila kvůli neshodám s jedním členem, který u nás již není; o Blood Mary nemáme informace i přes to, že původní projekt spadal pod nás; Kopula, naše zatím největší hra, která neprošla startovačem, se bude vydávat epizodicky a je hotová až na hádejte co - zvuk; Winterstones je naše rozpracovaná hra, na které nyní děláme a jedinou dokončenou hrou je tedy jen pouhé Mascarpone, hra vyvinutá na 31. Ludum Dare. Obrázky ze všech projektů najdete níže.
Známe se s kolegou už mnohem déle, ale naše studio Dombee Softworks (na začátku s úplně jiným jménem) vzniklo minulý (2014) rok v lednu. Hry tvoříme od března téhož roku. Já myslím že nás už nemusíme nijak rozebírat a vrhneme se na to, co opravdu chceme.

Tak, zvukaři, měl bys být takovýto... podle nás...
Jak jsem říkal... řeknu to ještě jednou. Náš budoucí zvukař by dostal určité instrukce: jaký styl zvuků; kde by měl být zvuk, i když tam není vizuální prvek, a jaký; v jaké hlasitosti a tak dále. Dál by měl pracovat téměř samostatně. Neptat se na každou kravinu (tady kape voda, mám tam dát zvuk? Tady něco spadlo, má to vytvořit zvuk?). Měl by také umět manipulovat se zvuky, zvyšovat nebo snižovat hlasitost, vyhledávat zvuky podobné kvality. Prostě to co se od slušného zvukaře čeká. Samozřejmě je náš vývoj uvolněný, vývojáři se do ničeho nenutí, pokud to není na určitý den předem domluvené, na Skypu nebo Facebooku (hlavní sdělovací prostředky) se bavíme o čemkoliv - prostě jako kamarádi, kteří se sešli a dělají hry.
Jelikož jsme PROZATÍM neziskoví, nečekejte z toho nějaký příjem, je to holt zábava. Neštítíme se jakéhokoliv věku, jen aby splňoval požadavky výše. Zvukař by měl být i trošku aktivní, přeci jen návštěva jednou za měsíc není to pravé, co chceme. Šiklo by se vidět i nějaké portfolio, nějakou starší práci. Když nebude, nevadí, sice bude výběr člena více pracný, ale přeci jen chceme najít toho nejlepšího.
Také upozorňujeme, že do tohoto stávajícího a předchozího neozvučeného projektu nebude zvukař nejspíš moc zasahovat do vývoje. Do tohoto stávajícího, který je ve vývoji, tak to ano, ale zavedené principiy se už nezmění, stejně jako ona hotová neozvučená hra. To už bych se ale opakoval. To je vše, co jsem chtěl vzkázat a věřím, VĚŘÍM, že se někdo kvalitní najde, předem díky!

A ještě portfolio...
O jednotlivých projektech podáme bližší info, pokud se někdo zeptá.
http://www.krtek.g6.cz/ --> The Mole: nejstarší a moje vůbec první hra, na které jsem kdy dělal. Nedokončená.
http://gamejolt.com/games/strategy-sim/mascarpone/41011/ --> Mascarpone: naše zatím jediná dokončená hra, speciálně na 31. Ludum Dare.
a --> Blood Mary: asi jediné dva screeny, které byly kdy ze hry pořízeny. Projekt také nebyl dokončen.
https://www.youtube.com/watch?v=LlRtH1sRQJ0 a https://www.youtube.com/watch?v=XjK4tWsi9WY --> Kopula: dva hooodně špatné teasery na naši hotovou neozvučenou hru. Nejspíš vydáme společně s velkým devbolgem na YT o Winterstones i kvalitněji natočený nový teaser už na mé nové sestavě.
a --> Winterstones: v tuto chvíli náš nejaktuálnější rozpracovaný projekt.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Vzhled udelal powermac
Styl "vykraden" z phpBB stylu MonkiDream - upraveno by rezna