Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rememoried
|
Zaslal: 15. březen 2015, 20:08:06 Předmět: Rememoried |
|
|
Ahoj,
rád bych vám představil svoji novou hru Rememoried:
Rememoried je nezávislá hra, virtuální místo, kde se mění vzpomínky na sny a jedinou možnou cestou většinou bývá zapomnění, které se tak stává mechanismem pro postup do dalších vrstev snů.
Počítáš hvězdy nad hlavou stejně jako ten, kdo na tebe ukázal prstem z neznáma. Čím blíže jsi nekonečnu, tím více se ztrácíš v číslech stvořených k popisu snad reálného světa a tvoje oční víčka se stávají oponami, jež skrývají nečekaná poznání za hranicemi, ke kterým se odváží jen ty nejsilnější myšlenky. To vzrušující divadlo pro jediného diváka jako odměna za každodenní obdařování mysli.
Surrealistická explorativní first-person adventura pro PC, Mac & Linux od nezávislého jednočlenného herního studia Hangonit.
Trailer: https://vimeo.com/rememoried/trailer
Web: http://rememoried.net
Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=407338100
Naposledy upravil Rememoried dne 27. květen 2015, 00:06:19, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hunter
|
Zaslal: 15. březen 2015, 20:30:52 Předmět: |
|
|
Velmi pěkné!
Řekl bych i vizuálně originální - ale popravdě už indie scénu dlouho nesleduju, tak nevím, jaké jsou teď trendy _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 15. březen 2015, 20:33:10 Předmět: |
|
|
Zapalcováno, atmosféra vypadá dobře, flower duet zvolený do traileru je sice už poněkud zprofanovaný, ale stále pěkný, teď už jen jak se to bude hrát. Něco ve stylu Sightline od Frooxiuse? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 15. březen 2015, 21:03:42 Předmět: |
|
|
Děkuji za komentáře! Musím se přiznat, že Sightline jsem do této chvíle neznal. Dalo by se však říci, že místy pracuji s podobným konceptem. V současnosti připravuji gameplay videa, o která se následně rád podělím |
|
Návrat nahoru |
|
|
quas4
|
Zaslal: 19. březen 2015, 18:33:26 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
flower duet zvolený do traileru je sice už poněkud zprofanovaný, ale stále pěkný |
nedohledaval jsem, ale neni nutne zrovna tento song pro takove pouziti licencovat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 19. březen 2015, 18:42:31 Předmět: |
|
|
Vypadá to moc hezky, držím palce a jsem zvědav na gameplay videa. Jdu to zapalcovat na Steam. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 20. březen 2015, 02:12:33 Předmět: |
|
|
quas4 napsal: |
Mem napsal: |
flower duet zvolený do traileru je sice už poněkud zprofanovaný, ale stále pěkný |
nedohledaval jsem, ale neni nutne zrovna tento song pro takove pouziti licencovat? |
Ano, máte pravdu, to samozřejmě nutné je. Licenci mám zakoupenou.
citace: |
Vypadá to moc hezky, držím palce a jsem zvědav na gameplay videa. Jdu to zapalcovat na Steam. |
Děkuji mnohokrát!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dlaha
|
Zaslal: 20. březen 2015, 07:03:02 Předmět: |
|
|
Rememoried napsal: |
Ano, máte pravdu, to samozřejmě nutné je. Licenci mám zakoupenou. |
Trochu odbočím. Jak se nakupují licence k audio dílům a jak mastné to je? Pokud to není tajemství Ještě jsem se do těchdle vod nepouštěl, ale zajímá mě to. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
|
RS
|
Zaslal: 20. březen 2015, 07:47:41 Předmět: |
|
|
Ja napriklad nakupujem hudbu na shockwave sound alebo audiojungle. Hudba je tam za priaznive ceny a ku komercnemu pouzitiu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 20. březen 2015, 20:48:43 Předmět: |
|
|
Osobně vyhledávám na http://audiojungle.net spíše elektronickou hudbu. Na klasičtější záležitosti pak mohu doporučit http://premiumbeat.com. Licence se liší i podle počtu prodaných kusů a cenová hladina začíná v rozmezí 1000 až 2000 Kč. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 26. květen 2015, 23:58:48 Předmět: |
|
|
Děkuji každému, kdo podpořil Rememoried!
Rememoried se objeví ve službě Steam během tohoto léta a to konkrétně 31. srpna.
Hratelnost
Základním prvkem hratelnosti je schopnost zapomenout. Některé prvky okolí se mění s hráčovým odvráceným pohledem nebo nepřítomností a stávají se nejen ukazatelem, ale i cestou samotnou, po níž se vydá chůzí, letem i pádem. Nalézt tuto cestu do dalších úrovní je tak otázkou jeho všímavosti a intuice, jež jsou odměněny postupem vpřed. Pochybení naopak vede k návratu zpět do předchozích úrovní, které mohou být následně více či méně pozměněny.
Příběh
Pokud usnete při pozorování hvězd, otevře se vám brána do nového světa, který se nachází mezi světem vzpomínek a světem snů. Tento mezisvět postupně mění realitu na fragmenty a servíruje hráči touhu po poznání nepoznatelného. Ti nejvytrvalejší však mohou nepoznatelné pocítit.
Zajímavosti
Hra se skládá ze statických i generovaných částí, v nichž zazní mimo jiné skladby Johanna Sebastiana Bacha nebo Ludwiga van Beethovena.
Vlastnosti
* různorodá prostředí
* živoucí entity
* přes 20 úrovní
* elektronická i klasická hudba
* mluvené i psané slovo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 29. červenec 2015, 10:48:56 Předmět: |
|
|
Více informací v rozhovoru pro Kill Screen a videorozhovoru pro Games.cz! |
|
Návrat nahoru |
|
|
RS
|
Zaslal: 31. srpen 2015, 15:09:00 Předmět: |
|
|
kukam ze hra prave vysla _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rememoried
|
Zaslal: 31. srpen 2015, 17:01:06 Předmět: |
|
|
Ahoj, díky!
Chtěl jsem zde zveřejnit oznámení o dostupnosti na Steamu, ale koukám, že jste mě předběhli
S těmi slevami nemám bohužel zkušenosti, takže jsem zvolil tuto cestu.
Naposledy upravil Rememoried dne 13. září 2015, 01:26:02, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
|