Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MirekDusin
|
Zaslal: 20. duben 2015, 21:35:44 Předmět: 3D Grafik / Animátor |
|
|
Zdravím,
tímto bych chtěl nabídnout své služby jakožto 3D grafik a animátor. Zabývám se hlavně low-poly grafikou, tedy grafikou určenou především do her a real-time dem. Mám zkušenosti s širokým spektrem grafiky, od cartoon vizuálu, až po realistické modely. Stejně tak mohu tvořit modely od drobných rekvizit, po detailní, plně rozanimované charaktery podle vlastních představ či podle dodaných konceptů. V případě potřeby mohu vypomoci i s 2D grafikou - loga, UI a pod.
Hledám především malé projekty, případně pomocné práce, na kterých můžu pracovat externě jako freelancer (interní spolupráce bohužel aktuálně nepřipadá v úvahu, pokud vaše společnost nesídlí v Helsinkách) Nehledám free projekty či projekty, kde je odměnou podíl ze zisků.
Cenu za zakázku domluvíme individuálně podle rozsahu práce, složitosti a časové náročnosti, nicméně bych řekl, že jsem celkem levný
Kontaktujte mě prosím přes mail (nejrychlejší cesta), případně zde na fóru přes PM (kontroluji tak jednou do týdne)
Aktuálně nepřijímám žádnou externí práci, děkuji
Zde různorodé ukázky mojí práce:
http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?t=4313 - Aktuálně rozpracovaná hra na které dělám ve volném čase. Vně topicu jsou vidět některé moje rozanimované charaktery
Panelák, tvorba interiérů pro explorativní hru, Unity 3D, vypečené stíny
Model humanoidního robota
_________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|