Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RS
|
Zaslal: 1. červen 2015, 06:52:08 Předmět: |
|
|
Gratulujem. Na kolko navstav denne ti to teraz padlo? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 1. červen 2015, 08:57:11 Předmět: |
|
|
Díky všem - moc moc !
RS napsal: |
Gratulujem. Na kolko navstav denne ti to teraz padlo? |
No mohu kalkulovat jen s unikátníma návštěvami (nedal jsem si na to ještě "ga" - zas tak to sledovat nechci ) - teď to je po opadnutí té vlny - cca 200 denně, ale to půjde dolů postupně ty unikátní logicky.
Větší nárůst a nátlak je na email, pm atd.
+ dnes dorazil velký email od jedné společnosti z Jižní Koreje (trošku ji znám - tj. vím o ní) a chtějí vědět zdali nebude někdy verze i pro Jižní Koreu s úpravou pro asijský trh atd. Hodně mě překvapuje že o projektu vědí více než některé západní média:) _________________
http://www.mcmagic-productions.com/
Naposledy upravil McMagic dne 1. červen 2015, 09:57:30, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RS
|
Zaslal: 1. červen 2015, 09:02:17 Předmět: |
|
|
Tak gratulujem  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Spytihněv

|
Zaslal: 1. červen 2015, 09:54:25 Předmět: |
|
|
Ostrovy Korálového moře |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 1. červen 2015, 10:01:35 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
KO je zkratka čeho? |
Jo pardon:)
Jižní Korea + zastoupení pro Čínu, Japonsko atd. prostě tyto asijské země.
Mají pod sebou hry od EA (Fifa) apod.
Já jen že potěšilo, to že mají zájem (sondují) + si dokáží najít informace i co jsou uvedeny pouze na fóru projektu atd.
Nechám tomu otevřenou cestu a uvidíme - chtějí řešit budoucí obchodní plány. Takže až po EU verzi - za pár let možná
Toto už ale nemohu řešit sám - reagovat na tyto emaily - musím už doklepnout tu firmu a lidi co to budou řešit takovéto věci. _________________
http://www.mcmagic-productions.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RS
|
Zaslal: 1. červen 2015, 10:04:02 Předmět: |
|
|
Kukam ze sa ti to slusne rozbieha. A ako vlastne napreduje samotny vyvoj? Na greenlighte si presiel takze ake su dalsie plany? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 1. červen 2015, 10:12:35 Předmět: |
|
|
Kukam ze sa ti to slusne rozbieha. A ako vlastne napreduje samotny vyvoj? Na greenlighte si presiel takze ake su dalsie plany? |
Aktuální plán je +- (nedodržují se přesně kroky, greenlight měl být až později - ale měl jsme obavu že to bude trvat měsíc dva:) )
1) Podzim - počátek Q4 2015 - první early access verze pro steam (pouze GHOST mód)
2) Odhalení lore a stěžejních herních prvků, které objasní nejasnosti - na novém webu projektu.
3) Založení oficiální firmy s investorem - řeší se podmínky atd.
A tuna práce na projektu - dostat ho na podzim do stavu jaký požaduji. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
RS
|
Zaslal: 1. červen 2015, 12:56:11 Předmět: |
|
|
Pocuj ako sa dostavas do vsetkych tych medii? Pomaly na nas vykuknes aj z kanala na ulici Minule otvorim level a tam tvoje inspiracie  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 1. červen 2015, 13:03:06 Předmět: |
|
|
Pocuj ako sa dostavas do vsetkych tych medii? Pomaly na nas vykuknes aj z kanala na ulici Minule otvorim level a tam tvoje inspiracie  |
Píšou si sami o to - já se nikam nevnucuji (max jsem posílal pouze dvě tiskovky na média) jedna byla aby vůbec věděli o projektu a druhá pak že byla spuštěna Steam kampaň
Level - zazvonil telefon, zdali nemám zájem o to to sepsat apod.
iDNES - email někdy ve čtvrtek během dne - asi reakce na tiskovku co jsem posílal při zahájeni kampaně na Steamu.
Jinak nechci budovat žádný kult osobnosti - chci řešit projekt, ale bohužel je největší chyba ignorovat média a pokud mají zájem, tak je odmítat. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
GrenadeMadness

|
Zaslal: 1. červen 2015, 14:20:24 Předmět: |
|
|
Sleduju tě od roku 2012, a když se na to podívám zpětně tak si vzpomínám na můj skepticismus k projektu, kdy jsem si myslel, že vyhoříš.
O 3 roky později je naprosto úžasný vidět, jak to vyrostlo a hlavně na jaké mediální vlně se teď veze. Gratulace.
Co by mě zajímalo, tak všechno vyvíjíš sám, nebo máš i něco z outsourcu?
Jak se zvládáš financovat? (polopasivní příjmy, funkční projekt co generuje peníze, úspory) ?
Máš i nějaký osobní život, nebo jenom programuješ a chodíš do práce?
Ptám se z osobního hlediska, protože vím kolik vývoj obyčejné hry sežere času a občas není sranda vecpat do 24 hodin uplně všechno. _________________ Zrovna makáme na 3D multiplayerové hře Grenade Madness. http://grenademadness.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 1. červen 2015, 15:58:45 Předmět: |
|
|
GrenadeMadness napsal: |
Sleduju tě od roku 2012, a když se na to podívám zpětně tak si vzpomínám na můj skepticismus k projektu, kdy jsem si myslel, že vyhoříš.
O 3 roky později je naprosto úžasný vidět, jak to vyrostlo a hlavně na jaké mediální vlně se teď veze. Gratulace.
Co by mě zajímalo, tak všechno vyvíjíš sám, nebo máš i něco z outsourcu?
Jak se zvládáš financovat? (polopasivní příjmy, funkční projekt co generuje peníze, úspory) ?
Máš i nějaký osobní život, nebo jenom programuješ a chodíš do práce?
Ptám se z osobního hlediska, protože vím kolik vývoj obyčejné hry sežere času a občas není sranda vecpat do 24 hodin uplně všechno. |
Díky:)
Vývoj - stále sám - jako jo některé assety jsou koupené a upravené. Ikony jsou taky z balíku, ale budu měnit - zjistil jsem, že jsou použity i jinde a to by nedělalo dobrotu. Na hudbu mám člověka atd. Ale základ si dělám pořád sám a ještě to tak dlouho bude.
Financovat - co do toho dávám je z vlastních zdrojů, nejsou žádné úspory a nic negeneruje stálé peníze. Takže normálně makám (tedy na živnost + firma atd. , řeším zakázky a fakturuji:) )
Osobní život - jj mám - sice přes týden to je spíše práce a projekt, ale o víkendech někam razíme - chováme morčata a jezdíme na výstavy, takže se pořád něco děje. Tuto sobotu výstava od 6 ráno do 20:00 pak od 21:00 do 24:00 koncert, neděle zase "fesťák" takže jo snažím se nějak žít
Ad morčata -> https://www.facebook.com/ChovatelskaStaniceMorcatImagineMariva
Ale je to náročnější teď řešit projekt, práci atd. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adam.Streck

|
Zaslal: 2. červen 2015, 16:53:15 Předmět: |
|
|
Pekne, trochu jsem zapasil s popisem. Primarne me trochu zarazila veta "...living world that is not affected by active player base." Coz jsem si puvodne vylozil jako ze akce hracu nejsou nijak reflektovany v hernim svete, coz predpokladam ze neni zamer.
Jinak jsem koukal ze stejny popis je na Steamu i IndieDB a je tam celkem znat klasicky problem pro Cechy ze kdyz piseme anglicky tak cleny pouzivame porad po cesku (nikde ). Pokud bys chtel, mohl bych udelat korekci (pripadne PM). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
McMagic
|
Zaslal: 2. červen 2015, 17:03:20 Předmět: |
|
|
Adam.Streck napsal: |
Pekne, trochu jsem zapasil s popisem. Primarne me trochu zarazila veta "...living world that is not affected by active player base." Coz jsem si puvodne vylozil jako ze akce hracu nejsou nijak reflektovany v hernim svete, coz predpokladam ze neni zamer.
Jinak jsem koukal ze stejny popis je na Steamu i IndieDB a je tam celkem znat klasicky problem pro Cechy ze kdyz piseme anglicky tak cleny pouzivame porad po cesku (nikde ). Pokud bys chtel, mohl bych udelat korekci (pripadne PM). |
Díky - popis už prošel korekturou (tj. lidi již na ENG korekturu jsou) - v UK/US s tím nikdo problém nemá to jen CZ/SK to až moc prožívají (což je taky taková česká vlastnost)
Kontakt si znamenám, ale těchto nabídek mám poslední dny spoustu (a musím to profiltrovat) - tak už na ně reaguji lehce podrážděně či rovnou odmítavě (proto nic ve zlém)  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|