Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Paranoik
|
Zaslal: 10. květen 2016, 08:50:26 Předmět: PC tester |
|
|
Jsem hater, kterej ani perfektní výsledek neakceptuje, protože může být lepší. Živím se jako profesionální tester aplikací, hry patří k mým koníčkům a věnuju jim většinu volného času.
Mezi aktuální živé projekty řadím Novus Inceptio, Wayward Terran Frontier a Battlefleet Engineer.
Podílím se na testování, obvykle též nových nápadech, designu a balancování.
Co hledám? Zajímavé hry v libovolných stavech vývoje. Primárně pro PC (okrajově Android, ale mobilní hry jdou dost mimo mě), ideálně singleplayer, strategie, nicméně zajímavý koncept cokoliv (problémy mám hlavně s akčními střílečkami).
Co nabízím? Především zkušenosti .. s přesahem do programování a designu vím na co se zaměřit a reportuju vše od překlepů až po problémy s balancováním. Svoje gameplaye nahrávám, takže se záznam dá použít pro reprodukci problémů. Neplánuju zabít na vaší hře veškerý svůj čas, nicméně nejsem jen sběratel zářezů a svým projektům se snažím věnovat co to jde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|