Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rebel

|
Zaslal: 12. červenec 2016, 12:57:24 Předmět: |
|
|
Tohle je dobrý troll thread .D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 12. červenec 2016, 15:35:27 Předmět: |
|
|
Hele nejsem troll jasne ? Ešte raz Kto nievie tak radšej ani nenapíše !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. červenec 2016, 15:52:32 Předmět: |
|
|
Erik.jr napsal: |
Kto nievie tak radšej ani nenapíše !!!!!!!!!!!!!!!! |
Tak to dodržuj sám a nepiš sem, ne?
Edit: Hehe, můj post count sedí  _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 12. červenec 2016, 20:08:05 Předmět: |
|
|
Môj milí toto je forum. Nieviem či si čítal pri registraci pravidla !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 13. červenec 2016, 07:36:53 Předmět: |
|
|
Eriku, kolik Ti je let? Když učitelky mluví pořád o tom, že máš mít pěkný sloh a pravopis, tak to je právě proto, aby tě ostatní lidi nepovažovali za trolla...nebo za trotla :-). Tak se trochu snaž, je to tvoje image.
A jestli jsi troll, tak sem se chytil a máš +1 ! ;-)
K tvojí původní otázce se nedá moc napsat, musel bys tu hru víc popsat. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 08:05:28 Předmět: |
|
|
dakujem máš pravdu mal by som viac napísať o hre ok diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 08:22:33 Předmět: |
|
|
Moja hra je strielacia je to vyrobená s engine unity sú tam par veci ktoré treba spraviť napr.HP("život"),enemy("nepriatelia")shooter("Zbraň ktorá bude strelať") To si myslím že to je skoro hotová:Pozrite si obrázky ak mate zaujem môžte sa prídať. https://postimg.org/gallery/2iq8etapk/684764af/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
satik
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 08:31:54 Předmět: |
|
|
Ten cit pro kombinaci barvy terenu a travy, z toho kluka jednou neco bude!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 09:17:28 Předmět: |
|
|
Ty nie si Luboš Běhounek (Satik) ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danar
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 09:26:54 Předmět: |
|
|
OT: Lidi, nechte ho bejt... Je mladej, nezkušenej, zmatenej, ale nadšenej a s chutí něco dělat.
Neomlouvám jeho sloh a gramatiku, nad těmi by se měl zamyslet, i když nesedí ve škole.
Co mu zkusit něco normálně poradit s ohledem na jeho očividně nízký věk a nevysmívat se mu, že mu není jako vám? Máte zkušenosti, které jste v jeho věku nejspíš taky neměli. Máte svá bezstarostná (telecí) léta za sebou, kdežto on před sebou, což já mu spíš závidím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 09:33:41 Předmět: |
|
|
to maš pravdu gramatika mi nejde ale jedno si zapämetaj tu hru aj ták spravím. preto potrebujem vás aby ste my pomohli,aspoň jedného ktorý bude táky dobrý,A ty raz pochopíš že som mal pravdu,Ano mate pravdu neovladam gramatiku ani pravopís lebo som ešte osmak. PReto neovladam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
satik
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 10:15:36 Předmět: |
|
|
Erik.jr napsal: |
Ty nie si Luboš Běhounek (Satik) ? |
jsem
Danar napsal: |
OT: Lidi, nechte ho bejt... Je mladej, nezkušenej, zmatenej, ale nadšenej a s chutí něco dělat.
Neomlouvám jeho sloh a gramatiku, nad těmi by se měl zamyslet, i když nesedí ve škole.
Co mu zkusit něco normálně poradit s ohledem na jeho očividně nízký věk a nevysmívat se mu, že mu není jako vám? Máte zkušenosti, které jste v jeho věku nejspíš taky neměli. Máte svá bezstarostná (telecí) léta za sebou, kdežto on před sebou, což já mu spíš závidím |
Nadšenej je, ale zas tak mladej ne, v jeho věku jsem v QBasicu bez jakýchkoliv návodů nebo něčích rad (v tý době ještě internet skoro nikde nebyl, jen okoukáváním pár funkčních zdrojáků, co jsem u toho měl) naprogramoval svoji první hru pro dva hráče, kde policajt honil zloděje.
Dneska jsou na netu návodů tuny...
Erik po mě už před půl rokem chtěl, abych ho naučil programovat, o což jsem se pár týdnů snažil, odpovídal mu pořád na otázky na Skypu a posílal odkazy na české tutoriály, ale doteď má problém dát dokupy cyklus...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 13. červenec 2016, 10:44:54 Předmět: |
|
|
satik: někdo začíná dýl, to bych neviděl tak černě :-). Ale snaha je důležitá, to je jasný.
Erik: zkuste to zatim rozjet bez postav, aby tam běhaly dejme tomu válce,
nebo kostky. Jestli to má být střílečka, tak zkuste udělat zaměřovač a střílení.
Takhle se to běžně dělává. Postavy přidejte až uzraje čas (tzn. budete mít +- funkční ostatní věci). V unity je to jen třešnička na dortu. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Danar
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 13:36:09 Předmět: |
|
|
satik: to ti můžu jen závidět, já dodnes nepublikoval (tzn. ani nedokončil) jediný svůj výtvor, kromě nějakých ERP modulů pro mého prvního zaměstnavatele a několika VBA berliček v Excelu. A přijde mi, že výkon mého mozku se tomu vzdaluje čím dál víc . Samozřejmě jsem se to kdysi taky učil sám, zahrabanej do čehokoliv, co se dalo číst, ale dneska jsou jiné možnosti, je tu tohle fórum, kde se sdružují lidi se stejným zájmem, tak proč zbytečně odhánět ty začátečníky, co můžou rozšířit zdejší řady?
Tady píše, že nedělá kód on, ale kamarád, tak se třeba poučil a orientuje se na něco jiného. Je od tebe fajn, že ses mu věnoval.
Erik: Tvůj příspěvek bych si mohl vysvětlit jako lehce útočný ("ty si zapämetaj" a "A ty raz pochopíš, že som mal pravdu"). Zastávám se tě, všiml sis?
A s tou gramatikou - v osmé třídě už toho z ní musíš znát dost natolik, abys věděl, že se čárky používají k oddělení souvětí, tečky na konci vět. A mezi větami mezeru. Pokud nebudeš tohle používat, špatně se to čte a dá se to i pochopit jinak, než jsi to myslel. Tyhle věci nejsou od toho, že si někdo chce honit triko, ale proto, aby to někdo dokázal přečíst a pochopit. Zkus to po sobě přečíst, než to pošleš. Trvá to chvilinku a ušetříš si spoustu problémů a ostudy.
Ať se podaří hru dokončit, jsem dost zvědavý!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Erik.jr
|
Zaslal: 13. červenec 2016, 14:44:22 Předmět: |
|
|
Na hru potrebujem, bez pomocí takých 4 mesiace,je to dosť ale chcem aby hra bola hotová. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|