Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 21. prosinec 2007, 20:24:49 Předmět: Top 10 games of 2007 |
|
|
http://www.wired.com/gaming/gamingreviews/multimedia/2007/12/YE_games_2007
Jak vidíte žebříček vy, které z her jste hráli a dali byste na první místo, nebo která hra vám tam chybí?
Já osobně stihl zapařit Portal a Desktop Tower Defense (ale až po vydání BecherCraftu, kdy nás víc lidí upozornilo na tuhle skvěle zpracovanou flashovku), a Portal u mě skutečně zabodoval, písničku kterou zpívá umělá inteligence GLADoS na konci hry (složil Jonathan Coulton) umím i na piáno, kdyby byl čas, tak si ušiju Weighted Companion Cube  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 21. prosinec 2007, 22:04:40 Předmět: |
|
|
CoD4 a Crysis - hral jsem dema. Nuda, pruda. CoD4 se sice posunulo do soucasnosti, ale furt to samy. Crysis ma mozna supr grafiku, ale na to ja nemam komp a jinak je to proste strilecka.
Zelda na DS - hral jsem uvodnich asi 10 minut. Takze zatim nemuzu soudit. Urcite se na to nekdy ve vlaku vrhnu.
Bioshock - taky jen demo. Ale i to, ukazalo, ze tohle bude vic nez jen tupa strilecka. Bohuzel nevyhral jsem aukci, takze si to zatim jeste nezaparim.
SuperMario Galaxy - hral jsem na invexu. Vubec jsem to nepobral. Kazdopadne z oslavovanyho a kultovniho Maria64 sem taky nikdy nejak moc hotovej nebyl (vubec), takze tohle by me asi nebralo.
MassEffect - abych tak rekl tohle je pro me "must have". Cekam ze po Vanocich toho bude na bazarech a aukcich plno, takze pak urcite kupuju. Dva litry do toho tedka vrazet opravdu nebudu. Kazdopadne ocekavam od toho hodne. Videl sem nejaky videorecenze a naprosto me to dostalo.
Crackdown - taky ji mam v zamerovaku. Ale az nekdy casem. Asi za dost dlouho.
Rock Band? Ne, opravdu ne
Kazdopadne abych to secetl a podtrhnul, tak mi to vychazi jednoznacne. Po trech letech je na prvnim miste stale World of Warcraft............. no more comment  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 21. prosinec 2007, 22:20:09 Předmět: |
|
|
Crysis.když jsem to viděl poprve opravdu na živo tak jsem stal s pusou otevřenou a říkal si:tak ono to opravdu vypada tak jak to reklamovali.ale jinak u mě letos zvítězilo nintendo WII. _________________ http://3dcizek.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 21. prosinec 2007, 22:43:20 Předmět: |
|
|
jen tu flashovku, která je výborná.. na hry nemám peníze  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 02:02:27 Předmět: |
|
|
Portal a DTD jsou jasná věc . Proto jsem se taky vyděsil BecherCraftu už při těch "pracovních" screenech ).
Ale moc rád bych si dal Rock Band. Ty desítky hodin u Frets on Fire a čerstvější jednotky hodin u Guitar Hero III na Wii prostě nedokáže vyplnit žádná z těch komerčních demencí, co vychází posledních několik let .
EDIT: Rock Band je samozřejmě taky komerční, ba dokonce je ten retail jednou z nejdražších her na trhu, ale myslel jsem to tak, jak je na každém rohu trojí reklama na Crysis a půlka hráčů se udělá z vyshaderované větve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 05:40:24 Předmět: |
|
|
Flash> Nehrál jsem ani jednu z těch her, které jmenuješ, nicméně slyšel jsem, že Bioshock je od autora her jako System Shock, Thief a Deus Ex a je to v podstatě stejnej koncept jako poslední jmenovaná hra. Známý mi to pořád doporučuje, ať si to zahraju. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dadajax
|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 10:19:09 Předmět: |
|
|
Z těch letošních mě nejvíc zaujal Supreme Commander. Datadisk nehraju bo je dost náročný na HW. Už se těším až budu mít stroj který to utáhne na maximální detaily No a potom samozřejmě crysis, ten jsem ani nezkoušel, nemá to cenu si ho kazit na tomhle slabém stroji, ale myslím že s novým kompem si ho určitě koupím Stačilo mi vidět videa a vím že tu hru budu milovat (tak jako Far Cry) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 11:21:24 Předmět: |
|
|
Tak s touhle Top 10 se moje hracske snazeni letos uplne minulo.
Nicmene z uvedenych bych se rad nekdy dostal alespon k BioShocku (i kdyz demo me uplne nepresvedcilo), k Portalu (resp. celemu Half-life svetu) a Mass Effect, pokud teda nekdy vyjde na PC (a pokud nebude na stejne debilnim engine jako predchozi hry od BioWare). Coz ve spojeni s tim, kolik casu hranim travim nejspis znamena, ze na konci pristiho roku zase budu uplne mimo  _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 16:41:16 Předmět: |
|
|
Crysis je pecka, ale jen asi pro ty, co si pred tim zapari far cry a uvidi technologicky odstup Bohuzel jsem crysis hral jen na vysoke graf. nastaveni, ptz nemam Visty ani dx10, ale i tak to byla docela .. fajn strilecka. Asi jako FarCry, no.. tuhle volnost mam proste rad.
Bioshock - to same, mene akce, vice atmosfery, take dobre.
Ostatni veci jsem vice mene nehral..
Jako no. 1 hru ale u mne vyhral Resident Evil 4 na Nintendo Wii.
A wii jsem, ja blbec, zdarma cele venoval kamaradce. Heh.
Svrbi mne prsty, kdyz Flash zminuje wowko.. uz asi 3tydny premyslim, ze se vratim a ukazu Ashene, jak se to hraje ... hruuza ta zavislost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 22. prosinec 2007, 23:21:54 Předmět: |
|
|
No, kdyby slo vsechno jak ma, tak bych hlasoval pro GTA4 ... ale to budu muset odlozit na pristi rok ...
PSP verze GTA: Liberty City Stories (na kterem jsem tedka zavisly) je zase moc stare...
takze muj hlas pada na Civilization 4: Beyond the Swords  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 23. prosinec 2007, 02:01:16 Předmět: |
|
|
Mně nezbývá, než hlasovat pro Portal a HL2EP2, protože to jsou jediné letošní hry, které jsem dohrál. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 23. prosinec 2007, 20:13:09 Předmět: |
|
|
Kromě Portalu nemůžu soudit, nicméně kdyby to vyhrál, tak bych se určitě nevztekal. U Bioshocku se těším, až si ho zahraju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|