Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
abuki

|
Zaslal: 11. únor 2017, 22:24:07 Předmět: |
|
|
Tak zvuky jsou dodělány a hra je v podstatě komplet hotova. Teď budeme testovat a připravovat takový ty kravinky okolo jako je trailer a tak.
Kdyby se tu našel někdo, kdo by si jí chtěl vyzkoušet a napsat nám dojmy, budeme moc rádi. Je to už víceméně finální verze, takže se nemusíte bát nějaký rozbitý šílenosti.
Pošlu buď klíč na Steam (win/mac/linux) a nebo mi dejte svůj mail a pošlu testflight (iOS). Případně nějaké alternativní metody distribuce.
 _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pinsirus

|
Zaslal: 11. únor 2017, 23:37:39 Předmět: |
|
|
robite si k tomu aj sami hudbu ? pekne fakt
ot: to maš taky setup doma ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 11. únor 2017, 23:39:30 Předmět: |
|
|
Ne, zvuk mi dělal zvukař spolužák z FAMU Marek Poledna a to je u něj ve studiu. Já si mám doma používám reprák co je v monitoru  _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JC
|
Zaslal: 13. únor 2017, 01:21:09 Předmět: |
|
|
Dle mého té scéně chybí zvýraznění objektů a hlavně zvířat. Nebál bych se obyčejného outline. Barevně to vypadá zajímavě, ale moc se to slévá dohromady.
Připomíná mi to klasické české večerníčky, který byly vždycky správně ujetý i co se výtvarného zpracování týče Pokud byste si s tím ještě trošku vyhráli, dostanete vizuál na úplně jinou úroveň.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 26. únor 2017, 23:19:25 Předmět: |
|
|
Tak na vizuál máme úplně ty nejlepší reakce a jsme s ním plně spokojený, takže to měnit nebudeme. Co mě spíš chybí je nějakej větší život do toho prostředí, aby tam byly prochytanější animace, ale to je mimo rámec tohoto projektu, takže to bohužel nebude.
Jinak jsme udělali hromadu playtestů, odladili spoustu chybiček a teď už se vícméně řeší jak to udělat s releasem.
A tady (zatím neveřejně) trailer i se zvukem: https://youtu.be/BZHV9rV90xw _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 7. březen 2017, 11:44:18 Předmět: |
|
|
Tak jsem dodělával ještě finální obrazovku, do které jsme nakonec přidali taky ještě drobné hledání.
A strávil jsem víkend na portu pro Apple TV, no ale už to je za mnou a nějak to funguje, tak snad to k něčemu bude.
Pro pc verzi aktuálně už nemám v TODO žádné tasky, zbývají nějaké drobnosti na mobilech. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 15. březen 2017, 12:14:44 Předmět: |
|
|
Za zeptání nic nedám.
Máme hru v podstatě hotovou a popravdě se nám na ní nechce už moc nic dalšího dělat (přidávat obsah nebo featury). V případně nějakýho úspěchu klidně, ale teď se nám už nechce. Jednám s jedním publisherem, ale ten nás celkem logicky nutí na tom dělat ještě nějaký změny, takže si myslim že se nedohodneme. Máme hru připravenou na Steamu, ale vidim to primárně spíš na iPad, kde to vypadá nejlíp a tak. Ale blížim se k tý nepříjemný části, kdy musim nějak pořešit release, promo a tak.
Máte někde nějaký tipy jak zpromovat premium mobilní hru? Ve vedlejším vlákně se rozjela pěkná diskuze o steamu, tak co nějaké zkušenosti z App Storu? _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 27. duben 2017, 12:38:26 Předmět: |
|
|
Gratuluji k releasu a přeji ať se hře daří. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diskobolos
|
Zaslal: 28. duben 2017, 08:58:59 Předmět: |
|
|
Tybrďo, gratuluji!
Vypadá to nádherně!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. duben 2017, 12:40:59 Předmět: |
|
|
Grats, tak na Steam store page to review hlavně přidejte, to by mohlo pomoct těm, kteří už tam zavítají.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 30. duben 2017, 12:56:32 Předmět: |
|
|
Mem: dík, tuhle funkci jsem úplně přehlídnul. No ona ta recenze není zas tak pozitivní, ale jo dal jsem ji tam a vybral citaci, která to zrovna chválí  _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|