Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mem

|
Zaslal: 30. duben 2017, 13:18:53 Předmět: |
|
|
Tak to dělají všichni.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 5. květen 2017, 17:32:11 Předmět: |
|
|
Převáděli jsme na Anifilmu Under Levas a novou kapitolu Hravouky.
Koupil jsem kvůli tomu takový moc pěkný stojany na iPad, do kterých se dá iPad zamknout a tak. Rád je klidně zapůjčím, kdybyste někdo něco někde vystavovali na iPadu. Kdyžtak dejte vědět.
 _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 15. květen 2017, 12:20:09 Předmět: |
|
|
Ještě je asi brzo na nějaké hlubší postmortem, ale tak postřehy za prvních 14 dní.
- O hře na netu vyšlo 24 zmínek (články, recenze, youtube videa).
- Za největší úspěch považuju Pocket Gamer a Rock, Paper, Shotgun
- Hodně mě potěšil tenhle článek: http://www.gamespew.com/2017/05/under-leaves-is-an-adorable-hidden-object-game/
- Žádný významný banner featuring od Apple jsme nedostali
- Promo strategie byla jednoduchá - našli jsme lidi, kteří psali o Hidden Folks a oslovili je s tím, že by je tím pádem mohla zajímat i naše hra. Obeslali jsme cca 60 kontaktů (takže žádnej kobercovej nálet), ale nutno říct, že se velká většina ozvala zpátky, což úplně nebývá zvykem.
K prodejům
- cca 4% Humble Store a widget, 30% Steam, 66% App Store
- celkem se prodalo několik jednotek tisíc kusů hry
- úspech? záleží na úhlu pohledu. Z pohledu toho, že to je vlastně bakalářka na umělecké škole, bych to za úspěch označil. Kdyby tu samou hru ale dělalo studio s náklady na zaměstnance atp. tak to je průser jak vrata Za nás bych řekl, že jsme samozřejmě doufali v lepší výsledek, ale myslím, že jsme v zásadě spokojení.
Budeme na tom ještě něco dělat dál.
Teď jsem přidal lokalzace popsiků na storu pro země kde jsme měli nejvíce prodejů. Čeká nás vydání na Google Play a Windows store.
A nejvíc si slibuju od obsahového updatu, kde přibudou nové lokace a možná i nějaká drobná funkcionalita. Ale obávám se, že to nestihneme dřív jak v září (což může být pozdě). Uvidíme.
Zároveň je super, že jsme nasbírali nějaké kontakty, které chceme využít i k propagaci Hravouky (což též přijde brzo). _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diskobolos
|
Zaslal: 15. květen 2017, 12:42:48 Předmět: |
|
|
Díky moc za sdílení!
Za pár dní rozjíždím early acess na fotbálku a "pár tisíc prodejů" bych hrozně moc uvítal ...
Jinak respekt - dotáhnout hru do releasu už něco znamená. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 15. květen 2017, 12:47:03 Předmět: |
|
|
No záleží žejo. U hry na Steamu za v hladině 5-20E jsou tisíce stažení něco jiného než to samé na App Store v hladině 1-3E. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 7. listopad 2017, 16:54:11 Předmět: |
|
|
Na hře ještě trochu pracujeme. Připravují se tři nové lokace jako free update, který vydáme pravděpodobně v lednu (teď před vánoci už to nestíháme).
Dneska vyšel pěknej článek o Under Leaves a Hidden Folks:
http://www.pocketgamer.biz/feature/66946/hidden-object-renaissance-or-not/
Jinak celkem jsem zatím vydělali cca 150tis CZK iOS + Steam dohromady.
Hodně se toho udělalo během prvního měsíce a ve steam summer sale. Jinak teď prodeje kolísají okolo 10-15tis CZK za měsíc, s čímž jsme vlastně spokojení, vzhledem k tomu, že s tím v podstatě nic neděláme a že nás to nic moc nestálo. Jsem zvědavej, co s tím udělá ten update. _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zhuleny
|
Zaslal: 27. leden 2018, 01:36:19 Předmět: |
|
|
Dnes som testoval under leaves na win phone a continuum, musim pochvalit ze dokonca aj xbox 360 controller je supported! Praca skvela dufam ze aj na windows pride update. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 27. leden 2018, 19:00:02 Předmět: |
|
|
Zhuleny: Tys mě teď dostal, jak ses dostal k verzi pro windows phone, když jsem nic takovýho nevydal? (nebo teda o tom teď fakt nevim).
Xbox controller asi funguje náhodou tím, že jsem dělal podporu pro AppleTV  _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zhuleny
|
Zaslal: 27. leden 2018, 22:10:43 Předmět: |
|
|
Prepac zle som sa vyjadril. testoval som Continuum na emulatoroch a tiez som pustil aniscience a bum controler fungoval, len som nezistil ako posuvat lupu, iba sa mi ju podarilo aktivovat.
edit: Ak by si mal zaujem mozem skusit slovensku lokalizaciu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
Zaslal: 28. leden 2018, 08:17:32 Předmět: |
|
|
Ahoj, ad windows store - je s tím děsný opruz a ty příjmy tak malé že se mi to nevyplatí. Updaty dělám jednou za rok, mezitím se změní verze Unity, najednou už to nejde vybuildovat stejně jak posledně, prostě děs. Za těch pár stovek co to vydělá mi to nestojí.
Ad Hravouka / Aniscience - to patří asi do jinýho vlákna, ale jako jinak klidně, lokalizaci se nebráním, ale toho textu tam je fakt hodně, je to dost práce a chtělo by to pak i někoho, kdo to zkontrolouje. Nebo myslíš lokalizaci Under Leves? Tak jako tak, kdyžtak se mi ozvi na mail: michal@circusatos.com _________________ Twitter @abukac
www.amanita-design.net
www.circusatos.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 29. leden 2018, 16:19:52 Předmět: |
|
|
Mobilním Windows končí security updaty příští rok, je to oficiálně mrtvá platforma. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abuki

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|