Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Falcan
|
Zaslal: 2. červenec 2020, 22:31:29 Předmět: Hledám pixel art grafika - české město topdown / UI |
|
|
Ahoj, hledám grafika či kreativního jedince na placenou výpomoc s aktuálním projektem. Vrátil jsem se po letech ke hrám, mám nějaké komerční projekty za sebou vydané jak celosvětově tak v ČR - můžu poslat ukázky, což budu chtít i od tebe. Sám pixel art slušně ovládám, problém je čas.
Hledám někoho s touhou se nějak prosadit, máknout, být konzistentní a spolehlivý (tj. "nevypařit se"). Nehledám perfekcionismus. Jsem ochotný spolupracovat i se všestranějším člověkem, co třeba inklinuje ke grafice / UI, možná i skriptování a nemusí to být nejlepší grafik na světě.
Hru dělám záměrně hodně zjednodušeně, 16x16 tiles (ale je možno to upravit), jde o to, aby bylo poznat že jde o nějaké české reálie - zaparkovaná fabia, typická budova apod. (samozřejmě že je možné objekty rozsekat na více tiles). Mapy vytvářím v Tiled, nebyl čas vyvíjet vlastní editor.
Pracuji momentálně na projektu na pomezí hry a simulace/sandboxu..něco co by mohlo zaujmout i ne-hráče. Čas vývoje maximálně měsíce, pak vydání, nebudeme dělat žádné "nekonečné projekty" Primárně pro mobily. Mám rozpracovaný prototyp v Cocos-2D, nějaké základní systému fungují.
Pokud to někoho zaujalo, ozvěte se - díky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|