.[ ČeskéHry.cz ].
Jak na poradny flame
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Flash

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 14:18:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Quiark napsal:
FLAME (aneb je tady ta diskuse nějaká mrtvá): Kamarád z FIT VUT mi říkal, že dost věcí se tam nevysvětluje, jak a proč to funguje, jen prostě že se to má použít takhle a hotovo.

tomuhle rikas flame? Jezis, kam to lidstvo speje???

Takhle se zacina flame:

zapytchu napsal:
A nesnasim moravsky dialekt A ze zkusenosti vim, ze moravaci nadavaji na prazaky mnohem vic, nez naopak:)

Prazaci jsou zasrani zmrdi, kteri si nevidi do huby a sebestredne uznavaji jen sebe a jejich milovane mesto. Z toho duvodu se o ostatni casti zeme nestaraji, tudiz na ne ani nenadavaji. V Brne jsou naopak vsichni zakomplexovani z Prahy, zavidi ji, a proto na ni nadavaji. Ve zbytku Moravy zavidi dokonce Brnu - to uz je fakt ubohost. A co na to Cechacci? To uz je jedno, staci ze jsou to Cechacci.

PS. Brno smrdi, at zije Peking!!!

................ a ted se do me pustte Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vozka

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 15:07:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash: ROFLMAO!!! Tohle mě fakt rozsekalo Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zapytchu

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 21:59:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash napsal:
.......

Amen, cerny bratre. Wowko sice hrat neumis, ale v tomhle mas pravdu.

A taky mne to rozesmalo, a to jako ze ja se nesmeju skoro vubec, vod doby co sem musel vodkraglovat celou brnenskou radnici za to, ze zacali vydavat casopis jmenem "šalina". Koukal jsem do slovníku a takovy pojebany zamrdany slovo tam nejni! Kuvy jedny.
rezna

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 22:04:24    Předmět: Odpovědět s citátem

zapytchu napsal:
vod doby co sem musel vodkraglovat celou brnenskou radnici za to, ze zacali vydavat casopis jmenem "šalina". Koukal jsem do slovníku a takovy pojebany zamrdany slovo tam nejni! Kuvy jedny.

1) nevydava ho radnice ale DPMB
2) salina je pouze brnenske slovo Wink
3) bud rad ze lide mluvi pouze brnenstinou a ne hantecem - nebot v hantecu je salina nazyva šmirgl.

stejne tak se da v Brne vypařit hrnek, jet na rolu a muze taky rumplovat zoncna.

nevim co ti vadi na hantecu.

je to stejny jako kdyz vy cechacky misto "muzu" pouzivate "necha" - misto "jidlo muzeme osolit" rikate "jidlo se necha osolit".

mate taky svoje a nikdo vam to nebere. vid, hele apod. jsou taky hruze - tak nevim co ti vadi na saline.
Hunter

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 23:39:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych doplnil, že jen naprostej idiot může vymyslet slovo jako třeba "lítačka". Jezdím šalinou, tak kupuju šalinkartu, ne?
Augi

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 23:46:12    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
je to stejny jako kdyz vy cechacky misto "muzu" pouzivate "necha" - misto "jidlo muzeme osolit" rikate "jidlo se necha osolit".

Ty jo, tak tohle jsem v Praze snad nikdy neslyšel a dost to tahá za uši (resp. za oči Smile). Myslim, že jsem to slyšel někdy dokonce od Alenky, retra nebo jinýho Olomoučáka... Tohle vypadá spíš na nějakej hnusnej germanismus Wink

Naposledy upravil Augi dne 13. leden 2008, 23:49:32, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 23:49:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
Ještě bych doplnil, že jen naprostej idiot může vymyslet slovo jako třeba "lítačka". Jezdím šalinou, tak kupuju šalinkartu, ne?

to vis - v praze se lita metrem Wink - ale jinak samozrejme jezdim jedine na salinkartu Wink
rezna

PříspěvekZaslal: 13. leden 2008, 23:50:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Augi napsal:
rezna napsal:

Ty jo, tak tohle jsem v Praze snad nikdy neslyšel a dost to tahá za uši (resp. za oči Smile). Myslim, že jsem to slyšel někdy od Alenky, retra nebo jinýho Olomoučáka... Tohle vypadá spíš na nějakej hnusnej germanismus Wink

doporucuju poslouchat porady na vsech televizich - toto slovo se vyskytuje zcela bezne, v momente kdy nemluvi moderator - a treba Mikey to taky pouziva, ackoliv za to holt nemuze
tempicek

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 00:30:17    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
Augi napsal:
rezna napsal:

Ty jo, tak tohle jsem v Praze snad nikdy neslyšel a dost to tahá za uši (resp. za oči Smile). Myslim, že jsem to slyšel někdy od Alenky, retra nebo jinýho Olomoučáka... Tohle vypadá spíš na nějakej hnusnej germanismus Wink

doporucuju poslouchat porady na vsech televizich - toto slovo se vyskytuje zcela bezne, v momente kdy nemluvi moderator - a treba Mikey to taky pouziva, ackoliv za to holt nemuze

Televize se hemzi germanismy. Dokonce mam pocit, ze tam je nejake hnizdiste, ze ktereho se to vsechno lihne... "Mejte pekny den", "Diskutujme problemy" ... Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Quiark

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 08:51:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jezdím na šulinkartu Wink
MePHyst0

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 08:59:47    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja jezdim autobusem!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zapytchu

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 10:56:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:

Jak rikal Rezna, je to smirgl, tak snad pouzivate šmirglkartu, ne ?

To je asi taková demence, jako když tu máte TEN okurek místo TÉ okurky nebo TEN koblih misto TÉ koblihy.

No jo, holt jste blíž maďarům, spousta slovenskych imigrantu... chapu, ze chachari maji veliky vliv, ale ze by az takovyhle?

Tý voe, to je strašný, víď? ... hmhm, po zamysleni dospivam k nazoru, ze extremisticke konce obou prizvuku jsou strasne - jak typicka prazactina, tak typicka vseckookolo-moravsko-olomouctino-hanactino-ostravstino-slovenstina.
zapytchu

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 10:58:57    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:

stejne tak se da v Brne vypařit hrnek, jet na rolu a muze taky rumplovat zoncna.

O čem to sakra mluvíš ???
Yossarian

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 11:01:02    Předmět: Odpovědět s citátem

zapytchu napsal:
rezna napsal:

O čem to sakra mluvíš ???
tomu nejakej priblblej skoroamik nemuze rozumet. Wink
devillante

PříspěvekZaslal: 14. leden 2008, 12:30:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavní je vědět, že Brno je obydlená zatáčka na dálnici z Prahy do Vídně.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: