Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Falcan
|
Zaslal: 28. červenec 2007, 16:09:37 Předmět: Hospital / Fever Frenzy, dokončení |
|
|
Už je to dlouho, co jsem tu vytvářel thread na hru "Hospital" - v krátkosti:
* 40 levelů, šílené nemoci jako nemoc šílených krav, sloní nemoc atd.
* upgradovatelná postavička, další speciální bonusy
* minihra
* atd. - hra je celkově dost ulítlá
Styl hry vychází z Diner Dash(NENÍ to jako Theme Hospital) a všech podobných,ale má spoustu dalších vychytávek.
Hra byla před několika dny konečně(po roce a půl od úplného začátku vývoje) vydána jako shareware společností Legacy Interactive, vyvýjena byla Rainbow Creatures, tedy mnou:) a grafikem ze slovenska, který byl rovněž financován publisherem. Další grafik pracuje dalo by se říct přímo pro publishera. Legacy Interactive se na vývoji rovněž v posledních měsících celkem intenzivně podíleli, přispěli radami do designu, někdy grafiky a dodali např. skvělé hlášky do hry namluvené lidmi ze Somatone(dodávají zvuky a hudbu do většiny top shareware her, takže je super že nám taky pomohli). Celkově bych řekl, že jsem se díky Legacy "poloprofesionalizoval"
Hra měla být původně něco jiného, a pak si prošla několika fázemi grafiky. Pro zajímavost přikládám první a poslední verzi grafiky, dělí je asi rok.
První nákres z Photoshopu
A současná podoba - 800x600
Oficiální site kde je i více screenshotů(bohužel některé starší i přes několikerá upozornění) - http://www.feverfrenzy.com
Hra se prodává jako shareware, za ca $20, demo je omezeno 60 minutami. Současná demoverze může mírně sekat, ale tenhle víkend jsem posílal publisherovi verzi, která by to měla řešit.
Ještě bych rád dokončil dohady o publisherech, shareware jako takovém atd.,sliboval že o tom poreferuju až bude hra dokončena, abych se nehádal o věcech, které ještě neproběhly. Takže - zaplaceno jsem dostal ze smlouvy všechny zálohy co byly dohodnuté, dostal jsem celkově dokonce i navíc než co bylo ve smlouvě(na moji žádost, protože se vývoj protahoval). Nikdo mě tedy neokradl - asi mám na to čuch
Dál, od vydání 20. července se prodalo hodně desítek kusů, a ještě neproběhl start hry na "opravdových" shareware portálech. Toť zatím vše _________________ www.amucities.com - avatar chat v Praze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 29. červenec 2007, 01:16:53 Předmět: |
|
|
A už je to podobně dlouho, co jsem se přihlásil k betatestu. A nic . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Falcan
|
Zaslal: 29. červenec 2007, 07:32:57 Předmět: |
|
|
Pravda pravda omlouvám se, tím že jsem uzavřel kontrakt s publisherem jsem nemohl vynášet ani beta verze ven - bude stačit full verze jako kompenzace?  _________________ www.amucities.com - avatar chat v Praze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 29. červenec 2007, 09:40:20 Předmět: |
|
|
juuu to ja som sa myslim tiez prihlasil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 29. červenec 2007, 11:45:13 Předmět: |
|
|
2Falcan: Ale jo )). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Falcan
|
Zaslal: 6. srpen 2007, 21:56:38 Předmět: |
|
|
OK omlouvam se ted jsem tu tyden nebyl(dovolena), na Ondyho si taky pamatuju Prosim oba poslete mi e-mail treba na info@rainbowcreatures.com , ja vam poslu zpet dalsi postup jak vam tu hru "predam". _________________ www.amucities.com - avatar chat v Praze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
džahoda
|
Zaslal: 19. leden 2008, 00:16:01 Předmět: |
|
|
[quote="Falcan"]OK omlouvam se ted jsem tu tyden nebyl(dovolena), na Ondyho si taky pamatuju Prosim oba poslete mi e-mail treba na info@rainbowcreatures.com , ja vam poslu zpet dalsi postup jak vam tu hru "predam".[/quote]
prosím, moc prosím o info, zda je možné někde v ČR tuto hru koupit.
Díky moc! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 19. leden 2008, 14:12:06 Předmět: |
|
|
Héj, já jsem tenkrát ten příspěvek přehlédl )). Platí to ještě? Až bude po zkouškách, tak bych si zahrál. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|