.[ ČeskéHry.cz ].
Hospital / Fever Frenzy, dokončení

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Falcan

PříspěvekZaslal: 28. červenec 2007, 16:09:37    Předmět: Hospital / Fever Frenzy, dokončení Odpovědět s citátem

Už je to dlouho, co jsem tu vytvářel thread na hru "Hospital" - v krátkosti:

* 40 levelů, šílené nemoci jako nemoc šílených krav, sloní nemoc atd.
* upgradovatelná postavička, další speciální bonusy
* minihra
* atd.Smile - hra je celkově dost ulítlá

Styl hry vychází z Diner Dash(NENÍ to jako Theme Hospital) a všech podobných,ale má spoustu dalších vychytávek.

Hra byla před několika dny konečně(po roce a půl od úplného začátku vývoje) vydána jako shareware společností Legacy Interactive, vyvýjena byla Rainbow Creatures, tedy mnou:) a grafikem ze slovenska, který byl rovněž financován publisherem. Další grafik pracuje dalo by se říct přímo pro publishera. Legacy Interactive se na vývoji rovněž v posledních měsících celkem intenzivně podíleli, přispěli radami do designu, někdy grafiky a dodali např. skvělé hlášky do hry namluvené lidmi ze Somatone(dodávají zvuky a hudbu do většiny top shareware her, takže je super že nám taky pomohli). Celkově bych řekl, že jsem se díky Legacy "poloprofesionalizoval"Smile

Hra měla být původně něco jiného, a pak si prošla několika fázemi grafiky. Pro zajímavost přikládám první a poslední verzi grafiky, dělí je asi rok.

První nákres z Photoshopu

A současná podoba - 800x600

Oficiální site kde je i více screenshotů(bohužel některé starší i přes několikerá upozornění) - http://www.feverfrenzy.com

Hra se prodává jako shareware, za ca $20, demo je omezeno 60 minutami. Současná demoverze může mírně sekat, ale tenhle víkend jsem posílal publisherovi verzi, která by to měla řešit.

Ještě bych rád dokončil dohady o publisherech, shareware jako takovém atd.,sliboval že o tom poreferuju až bude hra dokončena, abych se nehádal o věcech, které ještě neproběhly. Takže - zaplaceno jsem dostal ze smlouvy všechny zálohy co byly dohodnuté, dostal jsem celkově dokonce i navíc než co bylo ve smlouvě(na moji žádost, protože se vývoj protahoval). Nikdo mě tedy neokradl - asi mám na to čuch Wink

Dál, od vydání 20. července se prodalo hodně desítek kusů, a ještě neproběhl start hry na "opravdových" shareware portálech. Toť zatím všeSmile
Johny_G

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 01:16:53    Předmět: Odpovědět s citátem

A už je to podobně dlouho, co jsem se přihlásil k betatestu. A nic Wink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Falcan

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 07:32:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravda pravda omlouvám se, tím že jsem uzavřel kontrakt s publisherem jsem nemohl vynášet ani beta verze ven - bude stačit full verze jako kompenzace? Smile
ondy1985

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 09:40:20    Předmět: Odpovědět s citátem

juuu to ja som sa myslim tiez prihlasil Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Johny_G

PříspěvekZaslal: 29. červenec 2007, 11:45:13    Předmět: Odpovědět s citátem

2Falcan: Ale jo Smile)).
Falcan

PříspěvekZaslal: 6. srpen 2007, 21:56:38    Předmět: Odpovědět s citátem

OK omlouvam se ted jsem tu tyden nebyl(dovolena), na Ondyho si taky pamatuju Smile Prosim oba poslete mi e-mail treba na info@rainbowcreatures.com , ja vam poslu zpet dalsi postup jak vam tu hru "predam".
džahoda

PříspěvekZaslal: 19. leden 2008, 00:16:01    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Falcan"]OK omlouvam se ted jsem tu tyden nebyl(dovolena), na Ondyho si taky pamatuju Smile Prosim oba poslete mi e-mail treba na info@rainbowcreatures.com , ja vam poslu zpet dalsi postup jak vam tu hru "predam".[/quote]

prosím, moc prosím o info, zda je možné někde v ČR tuto hru koupit.
Díky moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny_G

PříspěvekZaslal: 19. leden 2008, 14:12:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Héj, já jsem tenkrát ten příspěvek přehlédl Smile)). Platí to ještě? Až bude po zkouškách, tak bych si zahrál.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: