Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Je Wherigo (a podobné) zajímavá platforma her? |
Ano |
|
50% |
[ 1 ] |
Ne |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 2 |
|
Autor |
Zpráva |
Hunter

|
Zaslal: 24. leden 2008, 00:13:17 Předmět: Wherigo |
|
|
Co vy na to, má smysl (nebo spíš - stálo by zato) vytvořit hru pro Wherigo?
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/AR.asp?ARI=113687&CAI=2158
Adventurku s velmi dobrým příběhem, slušnou grafikou, ať taky hráči nesedí pořád doma na zadku?
Vím že princip není úplně novinka, ale když s tím pracuje Garmin a je k tomu přístupnej "framework", tak by to mohlo jít docela lehce, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. leden 2008, 12:20:39 Předmět: |
|
|
Už jsem to ráno četl, podle mě to má budoucnost, třeba v takové Asii kde jsou na sociální hry myslím vysazení by to byla bomba, až to někdo rozvede do myšlenky MMORPG A určitě i pro Česko by se dalo pár pěkných her/túr udělat, myslím, že základna uživatelů pro geocaching je tady celkem velká _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 24. leden 2008, 13:11:44 Předmět: |
|
|
No, to je holt na celé věci to nejhorší, že většina her bude pevně svázána s nějakým místem, takže v každé chvíli bude (narozdíl od virutálního světa) pro hráče 99,9999% her nehratelných.
Ale hádám, že hlavně ve velkých městech to bude mít slušnej úspěch. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 24. leden 2008, 13:42:50 Předmět: |
|
|
Já si to právě nemyslím, umím si představit třeba to MMORPG, kde budeš mít třeba něco jako portály, které budou fyzicky namapované třeba na telefonní budky nebo podobné objekty (bankomaty, benzínky) po celém státě, takže ti bude stačit na nějaký dorazit a provést interakci. Něco jako nový rozměr her typu Tmou, Matrix, ale ještě méně svázaný s konkrétními místy, což půjde právě pomocí virtuálního světa _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|