Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 28. únor 2008, 17:18:14 Předmět: |
|
|
tito100 napsal: |
OGI napsal: |
.... nevsiml ze se to odehrava v cechach |
ono no sa to odohráva na Slovensku  |
v roce 1987 bylo Československo, takže spokojenost na obou stranách Jen mi ta grafika taky nepřipadá jako domácí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xena

|
Zaslal: 28. únor 2008, 20:33:41 Předmět: re |
|
|
[quote="tito100Trošku z hystórie:
Programingu sa venujem od 7 rokov. v 7 som spravil prvý kresliaci program v basicu na Amige 1600+ . . . . [/quote]
Uplne OT, sem zil v domeni, ze sem bejvalej hardcore amigista, ale A1600+ slysim poprvy, nebylo by nejaky blizsi info ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 3. březen 2008, 09:49:24 Předmět: |
|
|
Zdravým všetkých priazdnivcov.
Prvorade chcem povedať že som priložil 2 priame screey. Ktoré sú však predbežné. nemohol som ešte spustiť naplno databázu ľudí a jej prepočítavanie.
Okladne tej témy k roku 1987.
Čo to som sa pítal mamy. A zistil som že to vlastne vystihuje komunistický režim . vy ako hráči sa musíte starať o to aby mali všedci občania prácu, robotu. akurát ma napadlo že to viacej vtiahnuť do témy komunizmu. že spraviť (ako tu už ktosi načrtol) že prevrat sa nepodaril, že zomrelo strašne veľa študentov. a komunisti si začali stavať nové mestá a pestovať si tam komunistov. Hrač by mal vlastne na starosti to, aby neprebehol daľší štrajk, ktoý neprebejne ak budú všetci ˇudia šťastný, budú mať všetcu prácu, bývanie (nemožné , teda dostť náročné) , bude musieť si dávať pozor aby študenti nerozširovali slobodné názory. a ked na niejakého v registroch natrafí tak naňho pošle VB alebo SIS (či čo to vtedy bolo). pravdaže 1,mája by boli v hre obrovsé májové sprievody. kde by všetci ľudia vyšli do ulíc.
Ale ide o to, či to neni trestné rozširovať komunistické názory. lebo podľa mňa keby som to takto spravil tak by to bolo vlastne čisté podporovanie .
rád by som poznal váš názor
vopred vďaka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 3. březen 2008, 10:21:50 Předmět: |
|
|
Ahoj,
Do oci me bije ten HUD...na tom bych jeste hoodne zapracoval.Byla by to skoda to tim soucasnym pokazit protoze grafika(textura, model) domu je paradni.jop a mozna jeste okolni trava.Zda se mi takova moc jednolita.chtelo by to tu zeleno zelenou plochu necim trochu rozrusit _________________ http://3dcizek.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MD

|
Zaslal: 3. březen 2008, 10:22:46 Předmět: |
|
|
Ono mas spoustu moznosti. Nemusis treba politiku resit vubec a udelat proste jen hru. Kdyz udelas vylozene propagaci ksc, tak spis riskujes, ze to nebude nikdo chtit hrat. Ty si totiz muzes vymyslet scela vlastni svet, nejakou alternativni realitu a pojmout ji podle sebe. Mas spoustu moznosti (realny svet, recesi, nadsazku, spokojeny vs drsny svet...)
A jestli chces navod na tu spravne drsnou totalitu, tak doporucuju precist [url=http://cs.wikipedia.org/wiki/1984_(kniha)]1984 od Orwella[/url] Ale pozor je tam spoiler! kniha je lepsi, tak si neprecti, jak to dopadne! _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 3. březen 2008, 10:45:47 Předmět: |
|
|
Kula Shaker napsal: |
Ahoj,
Do oci me bije ten HUD.....
a mozna jeste okolni trava...... |
jj. s tým hud mám problém od začiatku. máš pravdu. zlým HUD sa pokazý celá hra. lebo to má vlastne hráč stále pred očami. vyskúšam ešte iné štýly. vďaka za názor
ta textura travy neni originál. to je len dočastná už mám asi 10 roznich podkladov. ale grafik sa omílil a dal mi to z alphakanálom a tak som to tam ešte nemohol nahodiť. nabudúce bude  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 3. březen 2008, 11:54:08 Předmět: |
|
|
Přijde nový do cely a hned se ptá svých dvou spoluvězňů, za co že tu jsou. "Já jsem nadával na soudruha Kuzněcova," odpověděl první. "Já jsem zase chválil soudruha Kuzněcova," odpověděl druhý a hned připojil otázku: "A proč sedíš ty?" "No, já jsem Kuzněcov." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 3. březen 2008, 13:27:12 Předmět: |
|
|
Tak ten HUD je fakt strasny, ale to uz vies
A este by si mohol dat vsetky texty v hre prepisat niekomu, kto tam nebude pisat ohavnosti ako: Učiteľia alebo Priezvysko... co je moc, to je moc... _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tito100
|
Zaslal: 3. březen 2008, 13:34:42 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
Tak ten HUD je fakt strasny, ale to uz vies
A este by si mohol dat vsetky texty v hre prepisat niekomu, kto tam nebude pisat ohavnosti ako: Učiteľia alebo Priezvysko... co je moc, to je moc... |
no. to som už písal že som v tom neni dobrý. ale všetky texty načítam do hry kôli tomu externe takže sa to napravý jednoducho (aj sa jednoducho spravý preklad) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 3. březen 2008, 16:26:01 Předmět: |
|
|
Snaž se to celý udržet v té barevnosti, co jsi měl hned na prvním screenu (ten co je na něm napsáno 1987) ... přesně tak bych si to představoval - trochu desaturovaný, trochu "grainy" (zašuměný), ale taky trochu nasvícený sluncem dožluta, s takovým neurčitým nádechem "krásy a naděje".
HUD pak ladit do podobných barev. Hlavně šedá, k tomu nějaká "textura" betonu a oceli ...
Ad trestnost - myslím, že pokud tam nebudeš psát, že KSČ je nejlepší (nebo to musí být s nadsázkou), schvalovat vykonstruované procesy nebo tvrdit, že deportace do gulage je OK, tak to bude v pohodě.
V některých státech je zakázaný zobrazovat komunistické symboly, tak si udělej trochu jiný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|