Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
one eyed child
|
Zaslal: 11. srpen 2007, 10:00:45 Předmět: Rabbitin 1.1 |
|
|
popis titulu
rabbitin je svojí rozlohou poměrně malá explore plošinovka s lehkým mixem RPG prvků. během hry se zhostíte postavy králíka Bílého a pomocí cestování časem a kooperace s ostatními obyvateli světa se snažíte zachránit dva národy před zkázou, jíž by jim jinak přinesla zkouška božstev..
výčet neobvyklejších prvků
- syntéza starých předmětů v nové prostřednictvím míchání v kotlíku
- stejná prostředí v různých časových obdobích
- lezení po stěnách
- oldschoolový dungeon
- nastavení v domě
- hrátky se sudy
- secrety
verze 1.1
přináší ovládání inventáře i za pomoci myši
opravu některých kolizí s pozadím
screenshoty
download link
http://weberje.borec.cz/rabbitin.exe
velikost: 12MB
Vlastně si nejsem zcela jistý zařazením do správné kategorie fóra, ale svou koncepcí mi hra jako typická flashovka nepřipadala. _________________
Naposledy upravil one eyed child dne 7. červenec 2009, 21:53:04, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
tom.drin
|
Zaslal: 13. srpen 2007, 18:21:21 Předmět: |
|
|
Nechápu, že přidávám první komentář. Odvedli jste super práci.
Nebudu se vyjadřovat k hratelnosti, protože jsem toho zatím moc nenahrál, ale co mě naprosto uchvátilo, je způsob jakým máte vyřešené menu. Podřezat žíly Fakt super nápad.
Grafika je příjemná, osobitá a prostě roztomilá.
Trochu mi vadily dialogy, které vyskakují u předmětu. Když pak člověk skáče kolem předmětu a dialogy vyskakují neumyslně, tak to je celkem nepříjemný. Napadlo mě je třeba zobrazit při prvním setkání automaticky a při dalším až po zmáčknutí dolů.
Také se mi zdá že skok by mohl být trošku vyšší, měl sem občas problém v noře vyskočit na jednotlivá patra. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 13. srpen 2007, 20:19:33 Předmět: |
|
|
tiez sa pridavam k chvale, po dlhom dlhom case vidim nieco osobite a plne originalnych prvkov, to je proste radost byt kralikom v takejto gameske. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 07:49:27 Předmět: |
|
|
tom.drin napsal: |
Nechápu, že přidávám první komentář. |
Tohle nešlo odbýt stažením a vyzkoušením za 5 minut . Hrál jsem teď asi 20 minut, grafika i questy jsou dost dobré, na ovládání je potřeba si zvyknout. To automatické vyskakování dialogů časem vadí (možná by to stačilo nechat jen v úvodní místnosti), stejně tak se dá u některých najít poloha, kdy díky animaci králíka ten dialog bliká. Jinak Nora je psycho, abych za chvíli vytáhl čtverečkovaný papír |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 08:29:18 Předmět: . |
|
|
tak předně moc děkujeme a konkrétně k:
mem napsal: |
To automatické vyskakování dialogů časem vadí |
ty dialogové okna zmizí, když poprvé opustíte Vesnici (resp. ostrov), ale ten systém, který zde uvedl tom.drin by byl rozhodně příjemnější.
tom.drin napsal: |
Také se mi zdá že skok by mohl být trošku vyšší, měl sem občas problém v noře vyskočit na jednotlivá patra. |
tam kde se v noře nedá dobře skákat, jsou obvykle umístěny na stěně žebříky, po kterých se dá vylézt. co se skoků týče, postupem hry lze tuto schopnost rozvinout.. a pokud se ti nechce dlouho, čekat, či dohrávat hru až na druhý ostrov, zkus někde ve vesnici najít zeleného králíka (schovává se v trávě), naučí tě dvojskok se saltem _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 12:33:06 Předmět: |
|
|
Já bych pro změnu upozornil na poměrně časté gramatické chyby v textech a dvojité mezery. Nezdá se to, ale docela to ruší. |
|
Návrat nahoru |
|
|
midz
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 14:00:36 Předmět: |
|
|
supr hra |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 14. srpen 2007, 20:49:51 Předmět: |
|
|
devillante napsal: |
Já bych pro změnu upozornil na poměrně časté gramatické chyby v textech a dvojité mezery. Nezdá se to, ale docela to ruší. |
shame on me _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 08:57:53 Předmět: |
|
|
Což ale neznamená, že se mi hra nelíbila ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 09:59:00 Předmět: |
|
|
Dá se nějak uložit hra ? _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 12:48:13 Předmět: |
|
|
Quiark napsal: |
Dá se nějak uložit hra ? |
ne, bohužel.. během vývoje se vyskytly jisté "komplikace", které znemožnili test této funkce a tedy i její zařazení.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 13:15:42 Předmět: |
|
|
To je moc škoda, asi nebudu mít čas dohrát to celé.. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
tangent
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 14:30:55 Předmět: BUG???? |
|
|
Nadhera, uz dlouho me zadna freehra tak nechytla. Roztomila grafika, atmosfericka hudba, i po programove strance vymakane (viz. pretahavani beden atd. - mimochodem, nektere skoky ve hvozdu se mi zdaly neproveditelne bez prineseni bedny jako "stupatka", to byl zamer? )
Akorat muj kralicek zemrel po druhem skoku do obri jamy za hvozdem, tedy spis se asi jena o BUG Skocil jsem nekam do mist kde lezi na zemi ta mrtvolka, propadl jsem se do zeme a hra vytuhla. Pri absenci SAVE/LOAD nevim nevim jestli se nekdy prekonam zahrat to cele odznova. Mozna bych se zeptal kolik hry jeste v tom miste zbyva...? |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 19:51:51 Předmět: . |
|
|
cestu v hvozdu, lze zdolat bez použití bedny.. nicméně svoji bednovou metodu můžeš využít k dosažení dvou Hvozdových secret míst.
do jámy není radno padat z výšky (ehm... trochu nelimitovaný růst rychlosti pádu..), toto místo představuje zhruba 2/3 hry.. ještě tě čeká hvozd v budoucnosti a skaliska.
a samozřejmě, moc děkujeme za chválu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
tangent
|
Zaslal: 15. srpen 2007, 20:19:32 Předmět: Re: . |
|
|
one eyed child napsal: |
do jámy není radno padat z výšky (ehm... trochu nelimitovaný růst rychlosti pádu..), toto místo představuje zhruba 2/3 hry |
Skoda, kdyby nekdy doslo na verzi 1.2, siknul by se nejaky chaeat co by cloveka za misto toho bugu dohodil... jak jsem si vsiml diskuzi na PH, nestalo se to jenom me |
|
Návrat nahoru |
|
|
|