Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PHixel
|
Zaslal: 10. březen 2008, 21:12:12 Předmět: Internet exploer 5 na vistách |
|
|
Zdravím.Mam problém, a to je ten,že potřebuji k chodu jedné aplikace Internet exploer 5.Tak si říkám že je to pohoda,a a stáhnu si ho,ale pak mi to píše že program už je nainstalován v novější verzi,a instalace nemůže proběhnout (ve vistách je už předinstalován IE 7 nebo jaká je ta nejnovější verze.)K mému zděšení jsem nepřišel na to jak ten hnusnej a smradlavej prohlížeč odinstalovat (stejně používám mozilu). Poradí mi někdo jak na to ?
btw:Prosim vás poraďte mi s tim prohlížečem,a neopravujte mi tu pravopišné chyby,nerozjíždějte tu flame ve stylu ať se exploeru omluvím,že je lepší jak mozila atd.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 10. březen 2008, 21:37:46 Předmět: |
|
|
A kdyby doslo na nejhorsi, tak vzdycky muzes nasadit Virtual PC + nejakou starsi verzi Windows + tvou oblibenou verzi IE. Bude to sice dost hnusne, pomale a celkove vypocetne a pametove narocne reseni, ale kdyz nic jineho nepomuze... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 10. březen 2008, 21:39:05 Předmět: |
|
|
Snaha vytrhnout IE z Windows je něco jako vyndat ledvinu ze živého lidského těla. Já osobně bych si pořídil Virtual PC nebo něco na ten způsob, do toho nainstaloval Win98 nebo kolik a tam IE5. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PHixel
|
Zaslal: 10. březen 2008, 21:47:51 Předmět: |
|
|
Tak ten reznovo způsob pracuje (ten exploer ani nešel spustit,ale té aplikaci stačilo domění že vše správně funguje
Díky moc,věděl jsem že ty nejchytřejší hlavy najdu tady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|