Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
one eyed child
|
Zaslal: 16. březen 2008, 13:45:49 Předmět: Fantastické poklady Pacifiku 1.1 |
|
|
Jedná se o titul původně vytvořený pro zahraniční portál nabízející flashovky volně online, lokalizovaný do češtiny a exporotvaný v exe pro české vody freewareu. Princip hry připomíná tituly typu Motherload (či Treasure seas, který vyšel asi tři dny před releasem naší hry a pěkně nám vypekl rybník), vašim cílem je získávat ze dna moře poklady, vozit je zpět do základny a zdokonalovat za ně svou ponorku, popřípadě nakupovat další vybavení. Při cestách ke dnu musíte dávat pozor na ryby, gejzíry, samotný terén.. získavat peníze lze i sbíráním blublin skládajících slovo bonus, ve hře je pár secretů a jiných menších vychtávek.
Pravda je, že gameplay nepatří k těm nejvyváženějším, začátek hry má těžkou prdel, tedy je paradoxně náročnější než její střed. s výlety do dalších odlehlejších jeskyní se však obtížnost opět srovná a začne narůstat.
Stáhnout
Naposledy upravil one eyed child dne 17. březen 2008, 19:04:41, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
franz
|
Zaslal: 16. březen 2008, 15:45:54 Předmět: |
|
|
Opravdu těžké, hned na začátku se potopím a než někam doplavu, dojde palivo. Zřejmě (pokud se svět negeneruje náhodně) je potřeba se naučit, kde který poklad je, a pak plout najistotu, protože množství paliva je snad na vteřinu naplánované jet pro první poklady a zpátky, bez možnosti bloudit. Což dobře není, ale i tak to působí chytlavě, určitě to ještě zkusim.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
yaqwsx
|
Zaslal: 16. březen 2008, 18:00:27 Předmět: |
|
|
Dobrá hra, akorát je dosti obtížná(dal bych více paliva) a hudba mi tak po 5 minutách už celkem lezla krkem.
Ale ať jenom nekritizuji: Nádherná grafika, až na obtížnost perfektní hratelnost, a velká chytlavost....
Shrnuto: Výborná práce(teda pokud přidáš paliva ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 16. březen 2008, 18:03:57 Předmět: |
|
|
...ked uz vravis o tom ako vam vypalili rybnik mohol by som to povedat tiez chvilku pracujeme na flashovine s toho isteho prostredia rozdiel je len ze to je skakacka , hlavny hrdina je bublina ktora vie menit tvary ,striela bubliny a zbiera bubliny ,projekt je vo velmi rannej faze a keby som to pred tyzdnom neukazoval memovi, tak mi to snad ani nik neuveri. www.dataweb.sk/pc/verzia1.jpg ...ako vravim len zaciatok robi sa na tom chvilu a 99% sa zmeni.
aby som nebol totalne ot tak ta vasa vec vypada fakt nice ! _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 16. březen 2008, 19:35:59 Předmět: |
|
|
Je to fakt zábavné, ale ten začátek šíleně těžký. Koupím si náhradní nádrž ale ta mě stojí stejně jako 3 poklady, které přivezu. Se tak nějak cyklym. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaemon
|
Zaslal: 16. březen 2008, 20:05:47 Předmět: Re: Fantastické poklady Pacifiku |
|
|
Je to problém u mě nebo nejdou koupit šrouby, nákladový prostor a solární m(odul)? Torpeda koupit můžu ale tohle ne :-X
kliknu na předmět dám koupit, peníze se neodečtou jen to udělá zvuk jako bych to koupil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 16. březen 2008, 21:04:37 Předmět: Re: Fantastické poklady Pacifiku |
|
|
Kaemon napsal: |
Je to problém u mě nebo nejdou koupit šrouby, nákladový prostor a solární m(odul)? Torpeda koupit můžu ale tohle ne :-X
kliknu na předmět dám koupit, peníze se neodečtou jen to udělá zvuk jako bych to koupil. |
je to asi problém obecný, díky za upozornění, něco se nejspíš porouchalo při lokalizaci:) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 17. březen 2008, 19:17:38 Předmět: |
|
|
takže po vašich připomínkách je na webu nová verze 1.1, přináší:
- opravu bugu nákupu v obchodě
- větší nádrž, tedy snížení obtížnosti hry zkraje
- klávesu Q pro nastavení nižší kvality
odkaz na download stejný jako předtím (v prvním postu topicu) _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 17. březen 2008, 20:44:00 Předmět: |
|
|
one eyed child napsal: |
takže po vašich připomínkách je na webu nová verze 1.1, přináší |
i po více pokusech archiv nefunkční _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 17. březen 2008, 20:46:03 Předmět: |
|
|
Aha, ten "zip" se musi prejmenovat na "exe"... no nevadi, ze jsem to 3x stahnul
Jinak chybky v ceskych textech (asi vznikalo narychlo?): sebranni, pokod, k zneskodnovani, a pak semtam spatne carky.
Hra je na muj vkus docela tezka (i po updatu ), ale zabavna, jeste se k ni vratim _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 17. březen 2008, 21:08:51 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Aha, ten "zip" se musi prejmenovat na "exe"... no nevadi, ze jsem to 3x stahnul
|
+ díky za upozornění na překlepy, vznikalo to horkou jehlou..
+ nahrán nový zip, těm co se nechce znova stahnovat a nemazali, nezbývá než doporučit metodu rafinovaného mema:) _________________
Naposledy upravil one eyed child dne 17. září 2010, 08:20:40, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 18. březen 2008, 17:28:47 Předmět: |
|
|
OT : Preco je problem so ZIPom ? Preco na FTP mi neberie stahovat napr. priponu ACE, ale ZIP ano (i ked je to tam fyzicky 100 % uploadnute) ? Proste ako keby IE bral len iste pripony. Alebo je to nejakym nastavenim servera ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 18. březen 2008, 18:56:31 Předmět: |
|
|
nějak jsem to cca hodinku hrál a zjistil jsem, že ani nevím, co je cílem hry , tak jsem to vypnul.. do té doby celkem fajn, zábavné.. dokud bylo co vylepšovat na lodi.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pietro
|
Zaslal: 18. březen 2008, 19:25:56 Předmět: |
|
|
Houp>>cílem hry budiž vykoupení úplně všech věcí v obchodě(hra nabídne něco navíc), víc neprozradím a už za tohle dostanu od jednookáče držkovou.
Mem>> mám přezdívku dislektik(a sem ten stupidni programator)
a přesto mě to nechali překládat tak je tam holt sem tam chybka _________________ "Dostatečně pokročilou technologii nelze odlišit od magie" Arthur C. Clarke |
|
Návrat nahoru |
|
|
Houp
|
Zaslal: 18. březen 2008, 19:32:43 Předmět: |
|
|
Pietro napsal: |
Houp>>cílem hry budiž vykoupení úplně všech věcí v obchodě(hra nabídne něco navíc), víc neprozradím a už za tohle dostanu od jednookáče držkovou.
Mem>> mám přezdívku dislektik(a sem ten stupidni programator)
a přesto mě to nechali překládat tak je tam holt sem tam chybka |
tak to jsem měl tu navigaci koupit , při první hraním jsem ji koupil a přišla mi k ničemu, tak jsem ji podruhé již nekupoval
EDIT 31:56.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|