Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OGI

|
Zaslal: 15. srpen 2007, 13:33:56 Předmět: |
|
|
Jaz: hmm taky mám pocit že si tim myslel něco jinýho než já management znám, IT management mě totiž jaksi živý, bohužel se nejedná o hry ale snad jednou  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 16. srpen 2007, 19:25:03 Předmět: |
|
|
už se mi to několikrát stalo a nějak moc mi to nevadí, akorát Level si napsal o svolení.
spíš mi vadí ruské servery s mojí komerční hrou.. ale co nadělám _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franz2
|
Zaslal: 1. září 2007, 13:40:29 Předmět: |
|
|
Tak trochu jiny, ale podobny pripad. Nejaky casopis dal na sve CD nasi starou free hru ( http://nex43.ufouni.cz ), ale zrejme hru ani netestoval, nebot CD bylo urcene detem a hra byla plna sprostych slov, az se to dostalo do Novy (odkaz na reportaz je na www). Vecer zapnu zpravy na Nove a vidim tam svoji starou hru a kecy o tom, jak ta hra pohorsuje mladez a kdo za to muze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tangent

|
Zaslal: 1. září 2007, 13:58:06 Předmět: |
|
|
Heh, vcera jsem dal so threadu Vtipy a jiny humor odkaz na tu "kauzu" a rikal jsem si jestli se nekdo z dotycneho tymu tady asi nachazi
Zajimalo by me jestli to ze se o vas (alespon teda o hre, v reportazi zadna jmena myslim nepadla) dozvedelo neco pres milion lidi projevilo treba v navstevnosti stranek, nebo tak..?  _________________ They made me do it |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franz2
|
Zaslal: 1. září 2007, 14:39:48 Předmět: |
|
|
Docela jo, tady je graf, průměrná návštěvnost je 20 návštěv denně, reportáž byla 22.8.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 21. září 2007, 15:41:49 Předmět: |
|
|
[ot]
jaz napsal: |
Jenom taková věcná - to, že "někdo za někoho udělá veškerou práci" se jmenuje management a asi příjdeš v životě na to, že je to věc, na které je založeno fungování byznysu. |
No ja mam momentalne takovy kontroverzni nazor, ze dost casto je fungovani biznisu (resp firmy, zvlaste pak vetsiho kolosu) zalozeno na neschopnosti ale drzosti a maximalnim sebevedomi ve vedeni a naivite a hlouposti zakazniku. Casto zaroven s otrockou praci (alespon nekterych) zamestnancu.
[/ot] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|