.[ ČeskéHry.cz ].
Cat's Quest - Pacmanovka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michalc

PříspěvekZaslal: 1. červen 2010, 14:21:06    Předmět: Cat's Quest - Pacmanovka Odpovědět s citátem

Cat's Quest je hra, na které jsem dělal absolutně sám, proto má spoustu nedostatků, je to jen PacManovka v novém kabátě. V enginu RMXP mam rozdelanych vice her, ale vetsina dlouhych projektu zatim neni moc daleko, tak jsem se rozhodl udelat neco kratsiho.

Vim, ze me s tim asi poslete do ******, ale myslim, ze je lepsi udelat sam jednu hru, na kterou stacim, nez rozdelavat pracne nejake projekty ve vice lidech, ktere nakonec stejne nedodelame.

Ve hre jde o to, ze kralovstvi je v krizy a kocka Micka se vyda hledat poklad, ktery by mohl pomoci kralovstvi zbohatnout. Musi tedy projit 12 hernimy urovnemi v ruznych mistech.

Download: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/55803/Cat_s_Quest.rar_6.55MB.html (omluva za komplikovanou instalaci, ale nechctela se mi delat instalacka)
Web: http://vokalsoft.mzf.cz/ (Web je ve výstavbě)

Tvořím převážně v programu RPG Maker XP.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ICB

PříspěvekZaslal: 9. červen 2010, 09:39:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré, pěkná grafika, to jsi použil nějakou knihovnu nebo je to tvá (vaše) ruční práce ? Náhodou na takovýhlech hrách se člověk naučí pathfinding, sprity a vůbec další základy. Je to dobrý remix a navíc hlavní hrdinka je ženská a je to kočka Smile
Vivi

PříspěvekZaslal: 11. červen 2010, 22:29:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to Michalcova grafika, všechno kromě jablek a žaludů je původní, a nevím kde sehnal to ovoce na sbírání Very Happy
Děkuju Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: