.[ ČeskéHry.cz ].
Rabbitin 1.1
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
one eyed child

PříspěvekZaslal: 11. srpen 2007, 10:00:45    Předmět: Rabbitin 1.1 Odpovědět s citátem

popis titulu
rabbitin je svojí rozlohou poměrně malá explore plošinovka s lehkým mixem RPG prvků. během hry se zhostíte postavy králíka Bílého a pomocí cestování časem a kooperace s ostatními obyvateli světa se snažíte zachránit dva národy před zkázou, jíž by jim jinak přinesla zkouška božstev..

výčet neobvyklejších prvků
- syntéza starých předmětů v nové prostřednictvím míchání v kotlíku
- stejná prostředí v různých časových obdobích
- lezení po stěnách
- oldschoolový dungeon
- nastavení v domě
- hrátky se sudy
- secrety

verze 1.1
přináší ovládání inventáře i za pomoci myši
opravu některých kolizí s pozadím

screenshoty

download link

http://weberje.borec.cz/rabbitin.exe
velikost: 12MB

Vlastně si nejsem zcela jistý zařazením do správné kategorie fóra, ale svou koncepcí mi hra jako typická flashovka nepřipadala.

Naposledy upravil one eyed child dne 7. červenec 2009, 21:53:04, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
tom.drin

PříspěvekZaslal: 13. srpen 2007, 18:21:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, že přidávám první komentář. Odvedli jste super práci.

Nebudu se vyjadřovat k hratelnosti, protože jsem toho zatím moc nenahrál, ale co mě naprosto uchvátilo, je způsob jakým máte vyřešené menu. Podřezat žíly Twisted Evil Very Happy Fakt super nápad.
Grafika je příjemná, osobitá a prostě roztomilá.

Trochu mi vadily dialogy, které vyskakují u předmětu. Když pak člověk skáče kolem předmětu a dialogy vyskakují neumyslně, tak to je celkem nepříjemný. Napadlo mě je třeba zobrazit při prvním setkání automaticky a při dalším až po zmáčknutí dolů.
Také se mi zdá že skok by mohl být trošku vyšší, měl sem občas problém v noře vyskočit na jednotlivá patra.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 13. srpen 2007, 20:19:33    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez sa pridavam k chvale, po dlhom dlhom case vidim nieco osobite a plne originalnych prvkov, to je proste radost byt kralikom v takejto gameske.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Mem

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2007, 07:49:27    Předmět: Odpovědět s citátem

tom.drin napsal:
Nechápu, že přidávám první komentář.

Tohle nešlo odbýt stažením a vyzkoušením za 5 minut Wink. Hrál jsem teď asi 20 minut, grafika i questy jsou dost dobré, na ovládání je potřeba si zvyknout. To automatické vyskakování dialogů časem vadí (možná by to stačilo nechat jen v úvodní místnosti), stejně tak se dá u některých najít poloha, kdy díky animaci králíka ten dialog bliká. Jinak Nora je psycho, abych za chvíli vytáhl čtverečkovaný papír Wink
one eyed child

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2007, 08:29:18    Předmět: . Odpovědět s citátem

tak předně moc děkujeme a konkrétně k:

mem napsal:
To automatické vyskakování dialogů časem vadí

ty dialogové okna zmizí, když poprvé opustíte Vesnici (resp. ostrov), ale ten systém, který zde uvedl tom.drin by byl rozhodně příjemnější.

tom.drin napsal:

Také se mi zdá že skok by mohl být trošku vyšší, měl sem občas problém v noře vyskočit na jednotlivá patra.

tam kde se v noře nedá dobře skákat, jsou obvykle umístěny na stěně žebříky, po kterých se dá vylézt. co se skoků týče, postupem hry lze tuto schopnost rozvinout.. a pokud se ti nechce dlouho, čekat, či dohrávat hru až na druhý ostrov, zkus někde ve vesnici najít zeleného králíka (schovává se v trávě), naučí tě dvojskok se saltem Wink

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2007, 12:33:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych pro změnu upozornil na poměrně časté gramatické chyby v textech a dvojité mezery. Nezdá se to, ale docela to ruší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midz

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2007, 14:00:36    Předmět: Odpovědět s citátem

supr hra Very Happy
one eyed child

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2007, 20:49:51    Předmět: Odpovědět s citátem

devillante napsal:
Já bych pro změnu upozornil na poměrně časté gramatické chyby v textech a dvojité mezery. Nezdá se to, ale docela to ruší.

shame on me Embarassed

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 08:57:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Což ale neznamená, že se mi hra nelíbila Wink!
Quiark

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 09:59:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se nějak uložit hra ?
one eyed child

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 12:48:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Quiark napsal:
Dá se nějak uložit hra ?

ne, bohužel.. během vývoje se vyskytly jisté "komplikace"Smile, které znemožnili test této funkce a tedy i její zařazení..

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 13:15:42    Předmět: Odpovědět s citátem

To je moc škoda, asi nebudu mít čas dohrát to celé..
tangent

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 14:30:55    Předmět: BUG???? Odpovědět s citátem

Nadhera, uz dlouho me zadna freehra tak nechytla. Roztomila grafika, atmosfericka hudba, i po programove strance vymakane (viz. pretahavani beden atd. - mimochodem, nektere skoky ve hvozdu se mi zdaly neproveditelne bez prineseni bedny jako "stupatka", to byl zamer? Smile )

Akorat muj kralicek zemrel po druhem skoku do obri jamy za hvozdem, tedy spis se asi jena o BUG Question Exclamation Skocil jsem nekam do mist kde lezi na zemi ta mrtvolka, propadl jsem se do zeme a hra vytuhla. Pri absenci SAVE/LOAD nevim nevim jestli se nekdy prekonam zahrat to cele odznova. Mozna bych se zeptal kolik hry jeste v tom miste zbyva...?
one eyed child

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 19:51:51    Předmět: . Odpovědět s citátem

cestu v hvozdu, lze zdolat bez použití bedny.. nicméně svoji bednovou metodu můžeš využít k dosažení dvou Hvozdových secret míst.

do jámy není radno padat z výšky (ehm... trochu nelimitovaný růst rychlosti pádu..), toto místo představuje zhruba 2/3 hry.. ještě tě čeká hvozd v budoucnosti a skaliska.

a samozřejmě, moc děkujeme za chválu

PříspěvekZaslal: 15. srpen 2007, 20:19:32    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

one eyed child napsal:
do jámy není radno padat z výšky (ehm... trochu nelimitovaný růst rychlosti pádu..), toto místo představuje zhruba 2/3 hry

Skoda, kdyby nekdy doslo na verzi 1.2, siknul by se nejaky chaeat co by cloveka za misto toho bugu dohodil... jak jsem si vsiml diskuzi na PH, nestalo se to jenom me Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: