Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Butterflyware
|
Zaslal: 8. duben 2014, 19:18:23 Předmět: Miami Racing |
|
|
Rádi bychom Vám představili naši novou hru s názvem Miami Racing. Jedná se o závodní hru s auty převážně ze 70. let. Jak už název napovídá, hra se bude odehrávat v Miami. Plánujeme i tuning aut.
Momentálně hru připravujeme hlavně pro mobily a tablety.
Ovládání
Změna kamery - C
Nitro - CTRL
Přepínání rádia - R
Zde je hratelná ukázka.
http://butterflyware.com/webbuilds/mr/mr.html (13MB)
a verze pro Android
http://butterflyware.com/download/mr/mrTest.apk
Naposledy upravil Butterflyware dne 8. květen 2014, 20:28:16, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 8. duben 2014, 20:23:48 Předmět: |
|
|
Na prvním obrázku se mi líbí ta barevnost (i když je to samozřejmě nereálné, ale ve hrách je to takhle lepší). Ten druhý je holt skladiště - snad nebude půlka hry tam . Hned po prvních 2 větách mě napadlo, jestli není lepší hru přejmenovat na "Miami Racing 70s", protože původní název zní hodně genericky. (Případně klidně "Miami Racing 70s Tuning" .) _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 9. duben 2014, 07:07:21 Předmět: |
|
|
Není to špatné (pokud je to tedy nějaká alfa verze a ne finální produkt). Grafika by mohla být trochu lepší (hlavně třeba stíny v tom skladišti nějak zmizeli mi přišlo) a svět plnější.
Co mi vadilo je, že AI podvádí a teleportuje auta. V tom skladišti když mě dojel v průjezdu kontejnerem, tak se najednou teleportoval přede mě. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 9. duben 2014, 09:31:44 Předmět: |
|
|
Do finální verze nás čeká ještě hodně práce, ale tahle grafika bude více méně už finální. Jako minimální zařízení na iOS máme stanoven iPhone4s a iPad2. Aby se to vůbec nějak rozumě hýbalo, tak už do scény toho bohužel víc nenacpeme. Na začátku jsme dokonce plánovali, že by tam ještě i jezdila jiná osobní auta a hráč by mezi nimi musel kličkovat. Jestli bude nějaká PC verze, tak to možná bude až v ní.
citace: |
Co mi vadilo je, že AI podvádí a teleportuje auta. V tom skladišti když mě dojel v průjezdu kontejnerem, tak se najednou teleportoval přede mě. |
Nejspíš se tam AI nějak zaseklo, tak se zresetovalo a posunulo kousek dopředu, ale máš pravdu, posunuje je to na trati někdy až moc dopředu, klidně i až před hráče.
Byl by zájem o Android verzi tady toho testovacího levelu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 9. duben 2014, 10:18:55 Předmět: |
|
|
citace: |
Aby se to vůbec nějak rozumě hýbalo, tak už do scény toho bohužel víc nenacpeme. |
Wtf ? Vždyť tam nic není a grafika tedy jako "eye candy" vážně nevypadá. _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 9. duben 2014, 11:06:49 Předmět: |
|
|
podle me, grafika by chtela jeste hodne ladit, at uz okoli, tak i texturu na auto. Dle meho jsou cesty strasne siroke... a vubec, prijde mi to teda jako hodne ranna alpha... ale tak treba to kluci dotahnou...
Drzim palec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 9. duben 2014, 11:51:40 Předmět: |
|
|
+30 bodů za to, že tam nejsou elfové, trpaslíci a puzzle :-). _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 9. duben 2014, 13:33:05 Předmět: |
|
|
Skutečně jsme silnice udělali širší. Zdálo se nám to tak na mobilních zařízení lepší kvůli ovládání. Na druhou stranu díky tomu možná scéna vypadá ještě prázdnější. Pokud by někdo měl zájem, zde je verze pro Android http://butterflyware.com/download/mr/mrTest.apk Budeme rádi za jakoukoliv odezvu. Akorát to chce momentálně aspoň na trochu plynulé hraní tak zařízení na úrovni Samsungu Galaxy s3. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 9. duben 2014, 14:40:37 Předmět: |
|
|
Vypadá to hezky. Barevné ladění pěkné.
]semo[ napsal: |
+30 bodů za to, že tam nejsou elfové, trpaslíci a puzzle . |
A zombie. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 10. duben 2014, 10:04:30 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Vypadá to hezky. Barevné ladění pěkné. |
Díky, jsme rádi, že se líbí. Hodně jsme se inspirovali v nočním Miami Beach.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MirekDusin

|
Zaslal: 11. duben 2014, 18:09:08 Předmět: |
|
|
Dvě věci by tomu mohly dodat šmrnc. 1. nějaký jednoduchý blob stín pod auto i do úseků, kde zrovna nemáte nastavená žádná světla. Ono to vypadá jinak docela blbě, když se jedinej stín objeví, když projedete kolem lampy. 2. Noční obloha v Miami rozhodně nebude úplně černá a posetá hvězdami. Už kvůli světelnému znečištění bude spíš do oranžova, případně tak, jak vypadá na tý fotce, kterou jsi přiložil. _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 12. duben 2014, 14:48:26 Předmět: |
|
|
Skybox se ještě určitě bude měnit. Se stíny pod auty něco vymyslíme.
Zkoušel někdo tu Android verzi? Zajímal by nás názor na ovládání. Zatím jsme hru testovali na omezeným počtu lidí. Ve většině mobilních her se zatáčí pomocí nakláněním zařízení, případně auto jede i samo dopředu. My zde máme virtuální šipky. Snad to není krok vedle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 12. duben 2014, 15:52:38 Předmět: |
|
|
Jo, zkusil jsem Android verzi. Na telefonu to jede tak 10 fps a na tabletu asi 20. Navíc na tabletu se to hrozně dlouho loaduje. Ovládání mně takovéhle vyhovuje víc než ty šílenosti s nakláněním apod., ale nejsem běžný uživatel těhle zařízení. Co mi hodně vadilo, opačná šipka motoru znamená brzdu, ale po zastavení se nepromění v plyn tím novým směrem - musím ji pustit a stisknout znovu. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 13. duben 2014, 10:15:19 Předmět: |
|
|
Díky moc za vyzkoušení.
Právě předěláváme tento testovací level, abychom snížili draw calls. Snad se dostaneme na stabilních 30 fps na co nejvíce zařízeních.
Na tu potřebu znovu stisknutí šipky nás už pár lidí také upozornilo, takže to určitě upravíme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butterflyware
|
Zaslal: 8. květen 2014, 20:10:24 Předmět: |
|
|
Aktualizovali jsme buildy. Zapracovali jsme na optimalizaci. Hudbu berte s rezervou, je provizorní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|