.[ ČeskéHry.cz ].
ICQ a vubec
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frca

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 10:47:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Yossarian napsal:
1) jsem IT (snad Wink ) a licence nectu
2) jabber sux.

Vysvětli nám bod 2). To by taky mohl někdo napsat "Yossarian sux" Wink

Naposledy upravil frca dne 28. srpen 2007, 10:51:34, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 11:13:46    Předmět: Odpovědět s citátem

treba Wink - mimojine tam je taky nekde veta ze ICQ nesmis pouzit ke komunikaci za pracovnim ucelem apod.

a taky souhlasis ze kdyz te AOL zazaluje prijedes k soudu do ameriky

problem je v tom ze nektere z tech formuli jsou proti nasemu pravnimu radu takze by nemeli platit

je to cely zamotany
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Quiark

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 11:37:32    Předmět: Odpovědět s citátem

frca napsal:
Yossarian napsal:
1) jsem IT (snad Wink ) a licence nectu
2) jabber sux.

Vysvětli nám bod 2). To by taky mohl někdo napsat "Yossarian sux" Wink

Yossarian jen provokuje Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 11:51:43    Předmět: Odpovědět s citátem

tucna napsal:
Možná proto tam dal ten smail Smile

OT: WTF? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
OGI

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 12:17:31    Předmět: Jabbber fuck Odpovědět s citátem

hehe další linuxák kterej ulítává na jabberu, dyť je to kravinka eště před rokem a půl to ani neumělo posílat soubory, navíc je tahle diskuze zbytečná, zkuste někdo pánové jabberáci třeba přesvědčit svojí přítelkyni aby se vzdala ICQ a založila si účet na jabberu, zaprví bez asistence to nezvládne a zadruhý PROČ dyť tam stejně skoro nikdo neni, jabber je dobrej na jedinou věc a to když máte velkou firmu tak si na něm udělat vnitrofiremní IM, páč je to řešení zadarmo
igor

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 12:49:40    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI: Vubec nevim jak mam reagovat (predpokladam, ze to bylo pro me) na ten vykrik a pokus o flame, kdyz tam jsou argumenty typu "je to kravinka", pred "x lety to neumelo y".
Vyjadrim se jen k tomu pouzivani/presvedcovani. Par lidi, kterym jsem rekl o jabberu, to zkusilo a libi se jim to. Ostatni bud prejdou nebo zustanou - ICQ transport funguje v pohode, s nikym neztratim kontakt. Zalozeni uctu se sklada ze strastiplneho vyplneni 3 kolonek pri prvnim spusteni klienta: jabber ID, heslo, opakovani hesla.
Jo a jeste - ten topic jsem nezalozil ja, ale oddelil se od humoru v miste, kde byl muj komentar k jednomu clanku (zacinal tam OT), takze to neni tak, ze tu fanaticky zakladam diskuze o jabberu.
Marek

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 12:51:13    Předmět: Re: Jabbber fuck Odpovědět s citátem

OGI napsal:
a zadruhý PROČ dyť tam stejně skoro nikdo neni

Nekde jsem cetl, ze ICQ pouziva 4 miliony lidi (1.5 milionu cesi) a jabber zhruba 50 milionu nebo tak nejak (bohuzel se mi nedari vygooglit zdroj). Zkus vyjet za hranice CR (ale ne na slovensko) a zeptej se lidi kolem, jestli nekdo nekdy slysel o ICQ.

EDIT: opraven chybny udaj

Naposledy upravil Marek dne 28. srpen 2007, 12:59:15, celkově upraveno 1 krát
OGI

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 13:22:01    Předmět: Odpovědět s citátem

no troufnu si řict že ICQ používá daleko víc lidí, mám bandu známejch z USA a celýho světa a většina z nich jede na ICQ a SKYPE, ale je to jedno stejně je tahle debata víceméně nesmyslná Very Happy, jabber znám dlouho, používal sem aim ale nakonec zůstal u icq, a jedinej důvod toho že ho používám je že sou na něm známý lidi, osobně si troufnu říct že je lidem uplně jedno co pužívaj hlavní je zda to slouží, a to ICQ slouží perfektně. Akademická debata o tom jestli je tenhle poržt lepší a tahle služba je líp zakodovaná a podobně je stejně nesmyslná, protože jak historie hučí šifrování se rozkoduje, system se prolomí a pak je to stejně jedno, zase příde něco jinýho a zase se na to bude nadávat a bude se to odsuzovat, ale i přesto to bude banda lidí používat. A to že nějakej system umí spolupracovat s jinym (Jabber X ICQ) je stejně jenom proto že fungujou servery obou systemů, aneb když padne jabber z ICQ ho nikdo nedovolá a naopak.
OGI

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 13:40:58    Předmět: Odpovědět s citátem

tucna napsal:
To OGI: ICQ je používáno převážně laiky (jak už bylo naznačeno). OGI neber to jako urážku ale ty jsi toho důkazem Smile

Ok díky za poklonu doufám že mé certifikáty MCP dostatečně dokazují jakým jsem laikem Very Happy ne abych řekl pravdu tak já jiné systemy nezatracuju, jen mi tohle všechno příde zbytečný, když si odmyslim stupidní ICQ klient tak mi nezbývá nic než holý system a ten mi v PSI funguje perfektně, samozřejmě že občasný problémek je, ale to je jak snad všichni kdo dělají v IT potvrdí, standard
OGI

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 13:59:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Tucna: já sem to taky zle nevnímal Very Happy mě hnedtak něco nevyvede z míry Very Happy hmm asi si zapálim vodnici a začnu přemýšlet vo ICQ Very Happy a otom jak ho nahradit, už sem si jednou naprogramil podobnou věc, ale někde sem se zasek ani už nevim kde, ale šlo to jenom po TCP
pcmaster

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 14:09:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechce sa mi to cele citat, tak sa len vyjadrim v yoyovom style:
1) som IT (snad Smile) a licencie citam
1b) licencia ICQ mi nevyhovuje a PORUSUJEM JU
2) jabber rulez (pouzivame ho vo firme aj s mnohymi aspon trochu gramotnymi kamosmi)
3) ze je v SR/CR ICQ oblubene nic nemeni na tom, ze je to kokotina a u mna platia body 1 a 2
4) ICQ mam len kvoli lamkam, co neficia na jabberi (alebo aspon irc Smile)
Yossarian

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 16:31:30    Předmět: Odpovědět s citátem

mno, nevidim jedinou vyhodu kterou ma jabber oproti icq ktera by byla opravdu pouzitelna. otevreny rozsiritelny protokol? cha cha. koho to zajima? me jde o to, s kolika lidma se pomoci toho IM dorozumim, a proto u me vede icq.
igor

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 16:53:56    Předmět: Odpovědět s citátem

No a ja jich vidim spousta. A napisu tady uz po 56. (protoze tu porad vsichni pisou jak se s nikym nedomluvi), ze pres jabber si lze psat s lidma, kteri pouzivaji ICQ, AIM,Gadu-Gadu,IRC,MSN,Yahoo (mozna jsem neco vynechal) - jsou to jen dalsi services, ktere podporuje server.
Yossarian

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 18:29:27    Předmět: Odpovědět s citátem

igor napsal:
No a ja jich vidim spousta. A napisu tady uz po 56. (protoze tu porad vsichni pisou jak se s nikym nedomluvi), ze pres jabber si lze psat s lidma, kteri pouzivaji ICQ, AIM,Gadu-Gadu,IRC,MSN,Yahoo (mozna jsem neco vynechal) - jsou to jen dalsi services, ktere podporuje server.
mno, ten pyicqtransport pro jabber stoji za pul hovna, co ja vim tak nepodporuje away msg, nepodporuje nejak poradne ukladani kontaktu na server.. dobrej maximalne jako nouzovka
OGI

PříspěvekZaslal: 28. srpen 2007, 18:52:44    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to abych si povídal s lidma který používaj jiný IM než ICQ ale neni potřeba jabber, stačí jenom klient kterej to umí, stejně na všech těch službách musíte mít založený účty a k nim se ten klient připojuje a hezky je řadí do stejnýho vokýnka jako všechny ostatní, takže si dovolím tvrdit že to neni žádná supervýhoda jabberu. Ale uznávám že mi několikrát pomohla funkce connect jabber to ICQ když sem začínal v jedný nejmenovaný webhostingový firmě a ICQ bylo na firewallu bloklý, tohle hezky firewall obešlo a byl klid.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

Přejdi na: