Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pcmaster

|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:22:25 Předmět: |
|
|
http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?p=42508#42508
Never ending story...
Dovolil som si zvyraznit mu gramaticke a ine chyby.
Age001 - ked mi niekto v INTERNETOVEJ DISKUSII povie, ze som blb, tak to na mna nema absolutne nijaky ucinok. Ani na teba by nemalo mat, ak si chces zachovat mentalne zdravie Vskutku sa nemame o com bavit. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Age001
|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:28:20 Předmět: |
|
|
To pcmaster: Tak proč jsi začal reagovat na toto téma? Opírají se zde uživatelé o nějaká pravidla, ale slušnost vůči ostatním je jim cizí. V tvém případě je to stejné.
Otázka je, zda-li se tak chováš jen zde, skrytý v anonymitě a nebo máš takovéto názory i mezi lidmi... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:33:23 Předmět: |
|
|
Mas pocit, ze by som bol akokolvek anonymny? U mna to uz nejde, velky brat ma ma A mam na praci i lepsie veci, nez si zakladat nove, "anonymne" konta, pod ktorymi by som mohol flamovat. Lepsie veci = napriklad rovno flamovat Preto som tu. Nikdy nepohrdnem zbytocnou, ale velmi zabavnou hadkou Ty mozno potrebujes dovod. Ja nepotrebujem
Myslim, ze ma tu mnohi dostatocne dobre poznaju osobne, aby... aby potvrdili, ze som takyto i medzi ludmi  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:39:13 Předmět: |
|
|
Age001 napsal: |
Nikdy nepohrdnu možností naučit děcka nové věci. ... (viz. pcmaster, desperadox aj.) |
Jj, já to mám stejně. Už jsem tě poučil, že slovo soudruh má více významů, že se na diskuzním fóru necitují celé příspěvky (to už jsi zdá se pochopil, paráda ), a teď ještě věz, že viz se píše bez tečky. Možná si začni psát i poznámky, abys to všechno pobral, je to docela nášup, viď
Jinak pcmaster začal reagovat v tomto vlákně jen proto, aby mohl zase tapetovat svojí fotku z dětských závodů v atletice, dělá to často a není třeba se na něj zlobit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Age001
|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:47:26 Předmět: |
|
|
To Mem: Umožňují pravidla tohoto fóra oslovovat druhé "soudruhu"? Schválně, že jsi se nedošel zeptat někoho v okolí zda-li se mu toto oslovení líbí? Je mi jasné, proč ne. ... vymlouváš se jak dítě a nedokážeš uznat, že takovéto označování je krajně nevhodné.
PS: víš co považuji za ještě větší ubohost? Když někdo opravuje druhému chyby a neví, zda-li třeba nemá nějakou vadu se kterou nemůže nic dělat. Nebo to může být svým způsobem geniální osoba, ale gramatika ji může činit problémy. Zamysli se nad svým vyjadřováním a zkus se na to podívat z druhé stránky. A jestli myslíš, že tady u druhých získáš nejaké "body", tak možná jen u stejných jako jsi ty. Opravdu jako bych poučoval malé dítě, že druhým se neposmíváme ať už jsou jakýkoliv ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Poky

Založen: 29. 06. 2009 Příspěvky: 184 Bydliště: Písek / Plzeň
|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:49:50 Předmět: |
|
|
Tak tohle téma se docela krutě zvrtlo ... ale můžu říct, že sem se opravdu dobře zasmál.
Btw Mem +1
Ale i tak bych toto téma navrhoval přesunout do nové sekce, např. Ať žije trolling nebo Kecy soudruhů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 7. červen 2013, 11:54:02 Předmět: |
|
|
No tak, soudruzi... musíme udržovat soudržnost, nemůžete se tu oslovovat jak píše soudruh Age001 (co by si o tom pomysleli soudruzi na vyšších místech) ... má naprostou pravdu, někoho by to mohlo ale kurva hodně ponížit. Co když tu kromě soudruhů jsou i nějaké soudružky ? Je mi z Vás nanic, soudruzi . Čest práci a prosím o soudržné komentáře a žádný družstevní trolling  _________________ Perry.cz
Naposledy upravil perry dne 7. červen 2013, 12:17:34, celkově upraveno 4 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 7. červen 2013, 12:09:47 Předmět: |
|
|
Mem: To máš z toho, s kým se taháš! S tím bohémem...rudým bolševickým nokem!
(kdyby náhodou někdo neznal, je to citace z filmu:) ) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 7. červen 2013, 12:17:21 Předmět: |
|
|
http://sieni.us/?id=17 _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 7. červen 2013, 12:26:34 Předmět: |
|
|
Age001 napsal: |
PS: víš co považuji za ještě větší ubohost? |
Psaní P.S. jako zkratku Pohraniční Stráže? Ty, který tolik brojíš proti soudruhům? No teď ses nám tedy vybarvil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paranoik
|
Zaslal: 7. červen 2013, 13:02:41 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
No tak, soudruzi... musíme udržovat soudržnost, nemůžete se tu oslovovat jak píše soudruh Age001 (co by si o tom pomysleli soudruzi na vyšších místech) ... má naprostou pravdu, někoho by to mohlo ale kurva hodně ponížit. Co když tu kromě soudruhů jsou i nějaké soudružky ? Je mi z Vás nanic, soudruzi . Čest práci a prosím o soudržné komentáře a žádný družstevní trolling  |
bratře soudruhu .. good job |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 7. červen 2013, 13:55:57 Předmět: |
|
|
Tak tohle je fakt šílený, Mema jsem už hrozně dlouho neviděl vytahovat jeho až přespříliš detailní slovník spisovného jazyka. Best thread ever!
Mem a Perry +2
(snad mě to ušetří Memových korekcí na mou adresu) _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 7. červen 2013, 14:42:04 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Tak tohle je fakt šílený... |
Tak ja ti pomozem - urcite si chcel napisat "šílené"  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 7. červen 2013, 15:19:57 Předmět: |
|
|
Chápe někdo vůbec ten hřejivý pocit, že ke vzniku posledních čtyř stran stačila z mé strany jediná věta?
Myslel jsem, že jak stárnu, tak mě tenhle model diskuze "jsem lepší a přišel jsem vás děti poučit tím, že budu mlátit pěstičkama a kopat kolem sebe" přestane bavit, ale mýlil jsem se. Je to prča pořád. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TeaTime
|
Zaslal: 7. červen 2013, 15:26:48 Předmět: |
|
|
swarm napsal: |
Myslel jsem, že jak stárnu, tak mě tenhle model diskuze "jsem lepší a přišel jsem vás děti poučit tím, že budu mlátit pěstičkama a kopat kolem sebe" přestane bavit, ale mýlil jsem se. Je to prča pořád. |
Mě už to poslední dobou nějak přestává bavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|