.[ ČeskéHry.cz ].
Začátečníci a jejich MMORPG a FPS
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pcmaster

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:22:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Arrow http://www.ceske-hry.cz/forum/viewtopic.php?p=42508#42508
Never ending story...

Dovolil som si zvyraznit mu gramaticke a ine chyby.

Age001 - ked mi niekto v INTERNETOVEJ DISKUSII povie, ze som blb, tak to na mna nema absolutne nijaky ucinok. Ani na teba by nemalo mat, ak si chces zachovat mentalne zdravie Wink Vskutku sa nemame o com bavit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Age001

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:28:20    Předmět: Odpovědět s citátem

To pcmaster: Tak proč jsi začal reagovat na toto téma? Opírají se zde uživatelé o nějaká pravidla, ale slušnost vůči ostatním je jim cizí. V tvém případě je to stejné.

Otázka je, zda-li se tak chováš jen zde, skrytý v anonymitě a nebo máš takovéto názory i mezi lidmi... ?
pcmaster

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:33:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pocit, ze by som bol akokolvek anonymny? Wink U mna to uz nejde, velky brat ma ma Sad A mam na praci i lepsie veci, nez si zakladat nove, "anonymne" konta, pod ktorymi by som mohol flamovat. Lepsie veci = napriklad rovno flamovat Very Happy Preto som tu. Nikdy nepohrdnem zbytocnou, ale velmi zabavnou hadkou Wink Ty mozno potrebujes dovod. Ja nepotrebujem Cool
Myslim, ze ma tu mnohi dostatocne dobre poznaju osobne, aby... aby potvrdili, ze som takyto i medzi ludmi Twisted Evil
Mem

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:39:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Age001 napsal:
Nikdy nepohrdnu možností naučit děcka nové věci. ... (viz. pcmaster, desperadox aj.)

Jj, já to mám stejně. Už jsem tě poučil, že slovo soudruh má více významů, že se na diskuzním fóru necitují celé příspěvky (to už jsi zdá se pochopil, paráda Smile), a teď ještě věz, že viz se píše bez tečky. Možná si začni psát i poznámky, abys to všechno pobral, je to docela nášup, viď Smile

Jinak pcmaster začal reagovat v tomto vlákně jen proto, aby mohl zase tapetovat svojí fotku z dětských závodů v atletice, dělá to často a není třeba se na něj zlobit Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Age001

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:47:26    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mem: Umožňují pravidla tohoto fóra oslovovat druhé "soudruhu"? Schválně, že jsi se nedošel zeptat někoho v okolí zda-li se mu toto oslovení líbí? Je mi jasné, proč ne. ... vymlouváš se jak dítě a nedokážeš uznat, že takovéto označování je krajně nevhodné.

PS: víš co považuji za ještě větší ubohost? Když někdo opravuje druhému chyby a neví, zda-li třeba nemá nějakou vadu se kterou nemůže nic dělat. Nebo to může být svým způsobem geniální osoba, ale gramatika ji může činit problémy. Zamysli se nad svým vyjadřováním a zkus se na to podívat z druhé stránky. A jestli myslíš, že tady u druhých získáš nejaké "body", tak možná jen u stejných jako jsi ty. Opravdu jako bych poučoval malé dítě, že druhým se neposmíváme ať už jsou jakýkoliv ...
Poky

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:49:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle téma se docela krutě zvrtlo Very Happy ... ale můžu říct, že sem se opravdu dobře zasmál. Laughing
Btw Mem +1 Twisted Evil

Ale i tak bych toto téma navrhoval přesunout do nové sekce, např. Ať žije trolling nebo Kecy soudruhů.
perry

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 11:54:02    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak, soudruzi... musíme udržovat soudržnost, nemůžete se tu oslovovat jak píše soudruh Age001 (co by si o tom pomysleli soudruzi na vyšších místech) ... má naprostou pravdu, někoho by to mohlo ale kurva hodně ponížit. Co když tu kromě soudruhů jsou i nějaké soudružky ? Je mi z Vás nanic, soudruzi . Čest práci a prosím o soudržné komentáře a žádný družstevní trolling Twisted Evil Twisted Evil Laughing

Naposledy upravil perry dne 7. červen 2013, 12:17:34, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
]semo[

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 12:09:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem: To máš z toho, s kým se taháš! S tím bohémem...rudým bolševickým nokem!

(kdyby náhodou někdo neznal, je to citace z filmu:) )
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
pcmaster

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 12:17:21    Předmět: Odpovědět s citátem

http://sieni.us/?id=17
Mem

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 12:26:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Age001 napsal:
PS: víš co považuji za ještě větší ubohost?

Psaní P.S. jako zkratku Pohraniční Stráže? Ty, který tolik brojíš proti soudruhům? No teď ses nám tedy vybarvil Wink
Paranoik

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 13:02:41    Předmět: Odpovědět s citátem

perry napsal:
No tak, soudruzi... musíme udržovat soudržnost, nemůžete se tu oslovovat jak píše soudruh Age001 (co by si o tom pomysleli soudruzi na vyšších místech) ... má naprostou pravdu, někoho by to mohlo ale kurva hodně ponížit. Co když tu kromě soudruhů jsou i nějaké soudružky ? Je mi z Vás nanic, soudruzi . Čest práci a prosím o soudržné komentáře a žádný družstevní trolling Twisted Evil Twisted Evil Laughing

bratře soudruhu .. Laughing good job
Dlaha

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 13:55:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je fakt šílený, Mema jsem už hrozně dlouho neviděl vytahovat jeho až přespříliš detailní slovník spisovného jazyka. Best thread ever! Very Happy

Mem a Perry +2 Very Happy
(snad mě to ušetří Memových korekcí na mou adresu)
pcmaster

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 14:42:04    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlaha napsal:
Tak tohle je fakt šílený...

Tak ja ti pomozem - urcite si chcel napisat "šílené" Razz Twisted Evil
swarm

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 15:19:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápe někdo vůbec ten hřejivý pocit, že ke vzniku posledních čtyř stran stačila z mé strany jediná věta? Laughing

Myslel jsem, že jak stárnu, tak mě tenhle model diskuze "jsem lepší a přišel jsem vás děti poučit tím, že budu mlátit pěstičkama a kopat kolem sebe" přestane bavit, ale mýlil jsem se. Je to prča pořád.
TeaTime

PříspěvekZaslal: 7. červen 2013, 15:26:48    Předmět: Odpovědět s citátem

swarm napsal:
Myslel jsem, že jak stárnu, tak mě tenhle model diskuze "jsem lepší a přišel jsem vás děti poučit tím, že budu mlátit pěstičkama a kopat kolem sebe" přestane bavit, ale mýlil jsem se. Je to prča pořád.

Mě už to poslední dobou nějak přestává bavit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 7 z 10

Přejdi na: